Παρέμβαση Γεωργιάδη για την φρικτή εικόνα της ΝΔ-Ζητά άμεση συνάντηση των 4 υποψηφίων-Ξέσπασμα Βαρβιτσιώτη: Για να είσαι αρχηγός κόμματος χρειάζεται ψυχραιμία. Φτάσαμε στο μη παρέκει

 

Καζάνι που βράζει είναι από χθες η Νέα Δημοκρατία, με τους τέσσερις υποψηφίους να βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής πολλών βουλευτών και στελεχών του κόμματος, καθώς όλοι καταγγέλλουν την απαράδεκτη εικόνα που χθες συμπλήρωσε το παζλ των αρνητικών εξελίξεων για το κόμμα.
Μετά την χθεσινή διακοπή της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ με την παρέμβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος απέσυρε τον εκπρόσωπό του από την συνάντηση καταγγέλλοντας διαπλοκή σχετικά με την διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού, αλλά και μετά τις ύβρεις και τα «γαλλικά» που ακούστηκαν, βουλευτές και στελέχη ζητούν εξηγήσεις, αλλά παράλληλα και ψυχραιμία, απ’ όλους.
Ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης από νωρίς το πρωί, κάνοντας παρέμβαση στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega ζήτησε συγνώμη απ’ όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ για την φρικτή όπως τη χαρακτήρισε εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα και παράλληλα ζήτησε συνάντηση όλων των υποψηφίων προκειμένου να λύσουν τα διαδικαστικά θέματα, που όπως φαίνεται εκθέτουν ανεπανόρθωτα το κόμμα.
Παρέμβαση έκανε με την σειρά του και ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αιχμηρός, ζητώντας ψυχραιμία από τους υποψηφίους, αλλά σημειώνοντας ότι στο κόμμα έφτασαν στο «μη παρέκει».
Παρέμβαση Άδωνι για τον "πόλεμο" στη ΝΔ - Κεντρική Εικόνα
Παρέμβαση Άδωνι για τον "πόλεμο" στη ΝΔ
Παρέμβαση στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την εκλογή του νέου αρχηγού στο κόμμα και μετά την χθεσινή εμπλοκή στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, έκανε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φρικτή» την εικόνα που παρουσίασε χθες το κόμμα σημειώνοντας ότι «δεν είναι αυτή η ΝΔ που θέλουμε», ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη από τους φίλους, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος για το χθεσινό επεισόδιο.
Πρότεινε μάλιστα να συναντηθούν σήμερα οι τέσσερις υποψήφιοι και να βρουν λύση σχετικά με την εταιρία που θα αναλάβει τις εκλογές, συμπληρώνοντας ότι η συνάντηση αυτή πρέπει να γίνει πριν την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.
Αναλυτικά δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης: «Ζητάω συγνώμη απ’ όλο τον κόσμο για την εικόνα που έδειξε χθες η Νέα Δημοκρατία. Δεν είναι αυτό το κόμμα που θέλουμε να έχουμε.
Επιστρέφω στην Αθήνα και ζητάω συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων πριν από την συνεδρίαση της ΚΟ, για να ολοκληρώσουμε τα διαδικαστικά και την άσχημη, τραγική εικόνα του κόμματος και να περάσουμε σε μια δημοκρατική διαδικασία.
Πρέπει η συζήτηση μεταξύ μας να γίνει πριν την ΚΟ. Να βρούμε άκρη και λύση. Είμαστε τέσσερις φίλοι και υποψήφιοι. Μας ενδιαφέρει η ενότητα στην παράταξη. Πρέπει να ρίξουμε τόνους και σήμερα να τελειώνουμε με αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
Δεν γίνεται την ώρα που ο Τσίπρας περνάει τα χειρότερα μέτρα για τους Έλληνες, την ώρα που δύο υπουργοί του αποκαλύπτεται ότι έχουν κρύψει έσοδα, εμείς να ασχολούμαστε με τα εσωτερικά και τις ύβρεις που ακούγονται στη ΝΔ».
Ξέσπασμα Βαρβιτσιώτη: Φτάσαμε στο μη παρέκει με τα καμώματα των υποψηφίων - Κεντρική Εικόνα
Βαρβιτσιώτης: Φτάσαμε στο μη παρέκει!
Την απαράδεκτη κατάσταση και εικόνα που επικρατεί το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τα χθεσινά «γαλλικά» που ακούστηκαν στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ κατήγγειλε ο Βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA. Ο κ. Βαρβιτσιώτης συνέστησε ψυχραιμία προς όλους σημειώνοντας ότι αυτό πρέπει να είναι το χαρακτηριστικό ενός αρχηγούς και υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μόνο οι τέσσερις υποψήφιο.
«Έχουμε τελειώσει εδώ και ένα μήνα με τις εθνικές εκλογές και σήμερα θα συγκληθεί η ΚΟ της ΝΔ. φτάσαμε στο μη παρέκει. Να αναλάβουν όλοι τις υποχρεώσεις τους. Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι οι 4 υποψήφιοι».
Συνεχίζοντας μάλιστα ο κ. Βαρβιτσιώτης ξέσπασε λέγοντας: «Έχουμε φάει μια ζωή σ’ αυτή την παράταξη και δεν θα έχουμε λόγο όλοι εμείς για τον νέο αρχηγό; Δεν παίρνει κανείς τους μια πρωτοβουλία να συγκαλέσει ένα όργανο για να τοποθετηθούμε όλοι για να τους ακούσουμε όλους και να λάβουμε κι εμείς μια εικόνα από τις υποψηφιότητες. Δεν θα παρουσιαστούν μόνο από τα κανάλια και από τις εφημερίδες».

Βαριές εκφράσεις και ύβρεις στην Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα
Βαριές εκφράσεις και ύβρεις στην Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ
Δείτε όλους τους επίμαχους διαλόγους και τα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.