Απρόοπτα στην μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης: Το παπούτσι που έβγαινε, ο δήμαρχος που πήγε με... καφέ και ο κόσμος που διαμαρτυρήθηκε για τα κιγκλιδώματα.


Νιάτα, υπερηφάνεια, αλλά και διαμαρτυρίες και απρόοπτα στηνμαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Τσιμισκή, για την εθνική επέτειο του «Οχι».
Εθιμικά, οι μαθητές των σχολείων της Θεσσαλονίκης, τίμησαν την εθνική επέτειο με την παρέλασή τους, έστω και με μερικά απρόοπτα, όπως αυτό:


Την παρέλαση παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Αρκετοί πολίτες εξέφρασαν, ωστόσο, την αντίθεσή τους στα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει οι αρχές με κιγκλιδώματα και ισχυρή αστυνομική παρουσία.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε ξανά με (ριγέ) γραβάτα, αλλά αυτή τη φορά και με καφέ στο χέρι λίγο πριν σταθεί στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσει την παρέλαση. 



Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 11 το πρωί της Τετάρτης με τηστρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.
Στις 10:30 το πρωί ο κ.Παυλόπουλος θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού και μετά την παρέλαση θα επισκεφθεί το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου». Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.