Τα 5 πράγματα που θα βάλεις στη ντουλάπα σου κηρύσσοντας το τέλος του φθινοπώρου


Ημερολογιακά βρισκόμαστε ήδη στο τέλος του φθινοπώρου. Ζούμε όμως στην Ελλάδα και συνεπώς το κρύο αργεί ακόμη να περάσει το κατώφλι μας. Μας υπενθυμίζει μόνο τον σύντομο ερχομό του με τις απότομες πτώσεις της θερμοκρασίας το βραδάκι. 

Πως θα λύσετε το γρίφο του 24ώρου – δεν ζεσταίνομαι – δεν κρυώνω – και νοιώθω κομψή ντυσίματος; 



Προτιμήστε ρούχα pass par toux, δημιουργήστε σύνολα με layers και χρησιμοποιήστε υφάσματα διαφορετικής υφής. Προτιμήστε τις λεπτές ζακέτες και τα ελαφριά overs. Αποφύγετε προς το παρόν τις μπότες και μείνετε στις γόβες, τα κομψά φλατ και τα μποτάκια 

Πιο συγκεκριμένα:







Το πουκάμισο

Αξιοποιήστε το σε business και μη look. Ανάλογα με τη περίσταση συνδυάστε το φούστες, παντελόνια και λιγότερο ή περισσότερο έντονα αξεσουάρ.

Croped παντελόνι

Παρέμειναν στη μόδα του χειμώνα ζωηρά μετά το καλοκαίρι και αποτελούν το νέο κατεστημένο στις αγαπημένες γραμμές των παντελονιών. Είναι ιδανικά τώρα που ο καιρός κάνει τα περίεργα του, για να δείχνουν όμως κομψά προσέξτε τους συνδυασμούς τους. Δηλαδή; Δίπλα σε sneakers και άλλα φλατ κολακεύουν μόνο τις ψιλόλιγνες σιλουέτες, ενώ αποκτούν πόντους υπεροχής όταν συνδυάζονται με θηλυκές γόβες.

Το τζιν

Εντάξει! Δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε εποχή. Για το μήνα που διανύουμε όμως θα σας πρότεινα να βάλετε στη ζωή σας το μαύρο τζιν και να το στιλιζάρετε έτσι ώστε να σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε σε πρωινές – επαγγελματικές υποχρεώσεις και βραδινές εξόδους.

Το παρκά

Η αλλιώς το ελαφρύ μπουφάν που χρειάζεστε για τις πρώτες πρωινές και τελευταίες βραδινές ώρες της ημέρας. Εφέτος (και για μια ακόμη σεζόν ) ξεχωρίζει το military. Μάλιστα στη πιο απλή εκδοχή του και με τον κατάλληλο συνδυασμό νομιμοποιείται ιδανικά και για τις ώρες του γραφείου.

Το V neck

Αν δεν έχετε ήδη τουλάχιστον ένα στη συλλογή σας, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να το συμπεριλάβετε. Το ελαφρύ πουλόβερ με τη βαθιά λαιμόκοψη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κομψά layers στο ίδιο σύνολο. Φορέστε το πάνω από ένα tank τοπ και σε συνδυασμό με φούστα, παντελόνι ή το αγαπημένο σας τζιν ή προσθέστε το σαν over πάνω από ένα φόρεμα μονόχρωμο ή εμπριμέ.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.