Προβάλλοντας και προτείνοντας στην Κοινωνία παραδείγματα προσφοράς και αλληλεγγύης, αισιοδοξίας και θέλησης για αγώνα, η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας κατά την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, του έτους 2016, απένειμε συμβολικά τιμητικές διακρίσεις : (α) στους αδελφούς Νικόλαο και Λεωνίδα Παπαγεωργίου, μεγάλους ευεργέτες του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» και (β) στον ζωγράφο Τριαντάφυλλο Ηλιάδη («ζωγραφική με το στόμα»).

          Η τελετή άρχισε με την κοπή της βασιλόπιτας της ΠΕΔΚΜ, που την ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως πατήρ Διονύσιος εκπροσωπώντας τον ευρισκόμενο στο Άγιο Όρος οικείο Μητροπολίτη κ.κ. Βαρνάβα. Τυχερός της βασιλόπιτας αναδείχθηκε ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη σε κοινωνικό φορέα του οποίου θα αποδοθεί το συμβολικό έπαθλο της ΠΕΔΚΜ (5.000,00 €).

          Ακολούθησε σύντομος απολογισμός της δράσης της ΠΕΔΚΜ έτους 2015 από τον Πρόεδρό της, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας. Την απονομή των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.

          Μετά το πέρας του πανηγυρικού σκέλους ολοκληρώθηκε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.  με θέματα τρέχουσας διαχείρισης.
φωτο



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.