Πλούσιο  ήταν το πρόγραμμα του Δημάρχου Λυκόβρυσης -  Πεύκης κ. Αναστάσιου Μαυρίδη και αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο παρευρέθη σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών και προπονητών του Συλλόγου "ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ" όπου συνεχάρη όλους τους αθλητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους αλλά και το διοικητικό συμβούλιο για την συνεχή υποστήριξη που παρέχει στους αθλητές και τους προπονητές. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, παρουσία του κ. Μαυρίδη.
 Την Κυριακή, σειρά είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων και μετά του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης, οι οποίοι γίορτασαν τα 60 χρόνια ενεργής παρουσίας τους στο δήμο. Μια ιδιαίτερα συγκινητική και ξεχωριστή βραδιά καθώς και ο Δήμαρχος, όπως δήλωσε στον χαιρετισμό του, ήταν μέλος των αεροπροσκόπων.  Στη κοπή της πίτας ο δήμαρχος στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός καθώς έτυχε το φλουρί, το οποίο αφιέρωσε σε όλα τα μέλη του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης. Σε όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων του δήμου ο κ. Μαυρίδης χαιρέτισε όλους τους παρευρισκόμενους και ταυτόχρονα δήλωσε οτι, η ενεργή παρουσία των τοπικών φορέων και συλλόγων στηρίζει την κοινωνική συνοχή και την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, για αυτό το λόγο και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι, σε εκδήλωση  της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Δημάρχων, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου το φλουρί πέτυχε στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης - Πεύκης κ. Μαυρίδη ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής και τυχερός για το νέο έτος και ανέφερε ότι "σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε το έργο μας. Είμαστε δίπλα σε όλους τους δημότες που μας χρειάζονται περισσότερο από καθε χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη και αισιοδοξία για όλους.”

 Στιγμιότυπα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Πεύκης

Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Ένωσης Δημάρχων

 Στιγμιότυπα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου "ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΥΚΗΣ"




Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων-- 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.