Το πρωί συνεργάτης του προέδρου της Βουλής, το βράδυ… λαϊκός τραγουδιστής!

Από τα γαρίφαλα, στο γραφείο του Νίκου Βούτση και... τούμπαλιν ο Γιώργος Ζάμπας


Ο λόγος για τον Γιώργο Ζάμπα ο οποίος διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, ενώ το βράδυ διασκεδάζει με δικά του άσματα αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών τους θαμώνες νυκτερινών κέντρων.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η τοποθέτηση του κ. Ζάμπα -που έχει στιλ που θυμίζει λίγο Παντελή Παντελίδη- στο γραφείο του κ. Βούτση δεν είναι τυχαία καθώς η οικογένειά του έχει στενούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πατέρας του Κώστας, κορυφαίος πολιτικός μηχανικός της Αθήνας, ήταν στο παρελθόν μέλος του Συνασπισμού και υποψήφιος της παράταξης του ΣΥΝ στο ΤΕΕ.

Ο νέος συνεργάτης του προέδρου της Βουλής το 2000 εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και παράλληλα ασχολήθηκε με το τραγούδι επαγγελματικά, με πολλούς μάλιστα να κάνουν λόγο για νέο, ανερχόμενο αστέρι του λαϊκού πενταγράμμου.

Έχει εμφανιστεί στην μπουάτ Εσπερίδες, στην Αρχιτεκτονική, στο Σταυρό του Νότου και σε αρκετές πίστες και κλαμπ, ενώ φέτος μπορεί κανείς να τον συναντήσει σε διάφορα hot στέκια της Αθήνας και της επαρχίας, όπως το «NV Nuevo Πανόρμου».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.