Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε σήμερα στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου. Ο έως και χθες Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Νάκος υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του όσο κι από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης "Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών" λόγω επιβάρυνσης των προσωπικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Για την πρόθεση παραίτησής του καθώς και για τους λόγους που του υπέβαλαν την επιλογή αυτή ο κ. Νάκος είχε ενημερώσει σχετικά σε εύθετο χρόνο το Δήμαρχο Δελφών.

Τη θέση του χωρικού Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Γαλαξιδίου αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θαν. Τσονάκας. Την καθ’ ύλην αρμοδιότητα των διοικητικών υπηρεσιών και των Κ.Ε.Π. διατηρεί ο Δήμαρχος Δελφών κ. Θανάσης Παναγιωτόπουλος με αυξημένες αρμοδιότητες του Γ.Γ. του Δήμου κ. Ηλία Θεοφάνη. Τη θέση της Δημοτικού Συμβούλου Δ.Ε. Γαλαξιδίου καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα με το συνδυασμό της "Ανανεωτικής Δύναμης Δήμου Δελφών" κα. Κατερίνα Καραδήμα.

Σε σχετική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Δελφών, ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος εξήρε την προσφορά του Γ. Νάκου στη Δ.Ε. Γαλαξιδίου και υπογράμμισε το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε επί αντιδημαρχίας του τόσο στα χωρικά του καθήκοντα όσο και στην πολιτική διεύθυνση των διοικητικών υπηρεσιών και των Κ.Ε.Π. του δήμου μας, ιδιαίτερα σε μια εποχή αντίξοη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ταυτόχρονα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο νέο Αντιδήμαρχο Θαν. Τσονάκα δηλώνοντας σίγουρος ότι με συστηματική και μεθοδική εργασία και με τη συμπαράσταση όλων θα φέρει σε πέρας το σημαντικό έργο που έχει καίρια ανάγκη η Δ.Ε. Γαλαξιδίου. Τέλος, καλωσόρισε την Κατερίνα Καραδήμα που επανακάμπτει στο δυναμικό των δημοτικών συμβούλων της "Ανανεωτικής Δύναμης" και του Δήμου Δελφών.

Ο κ. Γ. Νάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο Δελφών και όλους τους συνεργάτες του στη δημοτική Αρχή για την άψογη συνεργασία τους. Επίσης, ευχαρίστησε όλα τα στελέχη του Δήμου για τη στήριξη που του παρείχαν στην επιτέλεση των καθηκόντων του και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει ολόψυχα να στηρίζει το έργο της δημοτικής Αρχής και θα σταθεί αρωγός σε οτιδήποτε του ζητηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.