Ο Γιάννης δεν έφτανε για τους Μπακς - Ισοφάρισαν οι Ράπτορς - Κεντρική Εικόνα

Το ό,τι οι Μπακς είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το... τομάρι τους απέναντι στους δυνατούς φέτος Ράπτορς προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs είναι δεδομένο. Το έδειξαν άλλωστε και στο πρώτο ματς όταν... έσπασαν με το καλημέρα την έδρα των «δεινόσαυρων» το έδειξαν και σήμερα και πάλι στο Τορόντο όταν παρότι έχασαν με 106-100, πάλεψαν και με το παραπάνω φτάνοντας κοντά στο να κάνουν το 0-2.

Η παρέα του Αντετοκούνμπο με τον Γιάνναρο σε μεγάλα κέφια βρέθηκε κοντά στο να πάρει σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο παρά την ήττα έδειξε πως έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει στα επόμενα παιχνίδια. Ο Greek Freak ήταν απολαυστικός καθώς πέτυχε 24 πόντους με 8/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5/7 βολές, κατέβασε 15 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ και έκανε και 2 κλεψίματα. Ε πραγματικά τι άλλο να έκανε; Δίπλα του ο Μίντλετον με 20 και ο Μονρό με 18, ωστόσο οι τρεις τους δεν μπόρεσαν να φύγουν χαμογελαστοί από τον συγκεκριμένο αγώνα.

Όσον αφορά τους νικητές, ο ΝτεΡόζαν με 23 ήταν πρώτος σκόρερ, ο Λόουρι με 22 τον ακολούθησε, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ιμπάκα που έφτασε τους 16. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο Μιλγουόκι για τα επόμενα δύο ματς, με την παρέα του Γιάνναρου να δείχνει έτοιμη να κάνει το δύο στα δύο και να πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.