Αποτέλεσμα εικόνας για λυκοβρυση πευκη 2020
               
    Τα παραπάνω τα γράφουμε με την ευκαιρία που, ξεφυλλίζοντας το καλεντάρι μας, διαπιστώνουμε πως ο μήνας Δεκέμβριος είναι γεμάτος από εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της πόλης μας, οι οποίοι μας καλούν σε γιορτές συναδέλφωσης και άδολης αγάπης, αλλά και ουσιαστικής προσφοράς προς τους έχοντας την ανάγκη μας και την φιλανθρωπική μας δράση.
                    Τα Χριστούγεννα και το πραγματικό νόημά τους μας καλούν για τέτοιου είδους εκδηλώσεις και για τέτοιου είδους ψυχικές διαθέσεις από όλους μας. Όμως γιατί μόνο τα Χριστούγεννα? Γιατί μόνο αυτές τις μέρες να βρισκόμαστε όλοι μαζί σε πολλές εορταστικές ευκαιρίες και να δείχνουμε ή να είμαστε, ενωμένοι και μονιασμένοι? Γιατί μόνο το πνεύμα των Χριστουγέννων να προσεγγίζει τις καρδιές μας και χωρίς προσποιητές εκδηλώσεις αβρότητας ,να ανταλλάσσουμε ευχές ή να παρευρισκόμαστε στις διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις των φορέων? Αυτές τις μέρες  ένας τρίτος παρατηρητής θα έβγαζε το συμπέρασμα πως είμαστε ο πιο μονιασμένος και αδελφωμένος Δήμος που υπάρχει!
                    Σε όλα αυτά τα πολύ σοβαρά και πάντα επίκαιρα ερωτήματα υπάρχουν αφοπλιστικές απαντήσεις οι οποίες μας δημιουργούν τύψεις και προβληματισμό για τη συμπεριφορά μας. Το συμπέρασμα? Άρα μπορούμε να πετύχουμε αυτό που η Δημοτική μας Ομάδα από την αρχή της συγκρότησής της διακηρύσσει μετά πάθους πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ!!
                   Ως συμπολίτες αυτού του Δήμου πρέπει να αποδείξουμε, εάν πραγματικά τον αγαπάμε, πως το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι η ταπείνωση και η συγκαταβατικότητα δεν πρέπει να διαρκεί όσο το εορταστικό δωδεκαήμερο, αλλά να είναι δείκτης ορθής πορείας σε κάθε ενέργειά μας εάν επιθυμούμε ο Δήμος μας να μεγαλουργεί και να προοδεύει πραγματικά.
Είναι μια άμεση απαίτηση των σύγχρονων καιρών μας!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.