Την παρέμβαση του εισαγγελέα Λαμίας προκάλεσε η ταλαιπωρία που βίωσαν μέσα στο χιονιά το απόγευμα της Παρασκευής οι οδηγοί στην Εθνική Οδό.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί πως και γιατί δημιουργήθηκε αυτό το χάος και να αποδοθούν ευθύνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, καθώς επίσης και από τον επικεφαλής - υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος. 
Η εισαγγελική παρέμβαση για το Μαρτίνο έρχεται λίγα 24ωρα μετά την πολύωρη ταλαιπωρία που υπέστησαν εκατοντάδες οδηγοί. Από τις 15:00 το μεσημέρι έως περίπου στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής έμειναν ακινητοποιημένοι στα χιόνια, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μαρτίνου.
Αιτία το γεγονός πως είχε «διπλώσει» μια νταλίκα και είχαν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο που δεν είχαν αντιολισθητικές αλυσίδες. 
Οι ουρές στην Εθνική Οδό έφθασαν τα 15 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί ήταν εγκλωβισμένοι για ώρες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.