Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ ιλιον

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 21.12.2017, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα σχετικά με την απομάκρυνση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής:
«Η απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής δεν αποτελεί στρατηγική κίνηση. Οι εν λόγω ειδικές αυτές Υπηρεσίες στηρίζονται στην αθέατη ανάπτυξη σχεδίων δράσης και στον αιφνιδιασμό. Η μετεγκατάσταση των Υπηρεσιών, σε κοινή θέα  των κακοποιών, τους στερεί και τα δύο προνόμια και τις αφοπλίζει επιχειρησιακά. Την ίδια στιγμή τα Α.Τ. και τα Τ.Α. στο σύνολο των Δήμων Δυτικής Αττικής είναι αποδυναμωμένα, υποστελεχωμένα και επιφορτισμένα με τεράστιο όγκο υπηρεσιών και σημαντικές ελλείψεις.
Η μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι έχει προφανείς αρνητικές συνέπειες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Αντιθέτως, η μετεγκατάσταση υπηρεσιών ένστολων (τάξη – Τροχαία – ΟΠΚΕ) θα έχει πολύ σημαντικά οφέλη, για το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και άμεσα αποτελέσματα ως προς την αναβάθμιση της περιοχής.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.