Διασκέδαση, κέφι και χαμόγελα χάρισε ο Δήμος Ιλίου στα παιδιά των οικογενειών, πιστοποιημένων δικαιούχων, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ΤΕΒΑ, με μια διασκεδαστική διαδραστική Χριστουγεννιάτικη παράσταση, το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου 2017, στο Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν στην πλοκή του έργου, τραγουδώντας και χορεύοντας, ενώ μετά το τέλος της παράστασης η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου μοίρασε δώρα στα παιδιά και Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα σε όλους.  
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ
Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από τα χαμόγελα των παιδιών, που σημαίνει ότι ευχαριστήθηκαν το πρωινό του Σαββάτου και πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς τους.

Σήμερα που οι οικογένειες δοκιμάζονται, κάνουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, προκειμένου να προσφέρουμε ανακούφιση και στήριξη, αλλά και χαρά στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει καλύτερες και φωτεινότερες ημέρες για όλους.»

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.