Ο πρώην παίκτης της Αρσεναλ άνοιξε την καρδιά του στην Mirror και αποκάλυψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει καθημερινά. Εχασε τα πάντα μετά το διαζύγιο, καθώς η πρώην σύζυγός του του τα πήρε όλα. Εχει να δει τα παιδιά του από τον περασμένο Ιούνιο, έχασε από καρκίνο τον παππού του, τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε, έχασε και τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται συχνά να αυτοκτονήσει.
«Δεν μπορώ να πληρώνω άλλους δικηγόρους, δεν έχω τα χρήματα. Είμαι στο σπίτι και φοβάμαι. Φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι ώρα θα έρθει η αστυνομία να με πετάξει έξω. Κάποιες φορές κλείνω τα φώτα γιατί δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι μέσα. Βάζω τα πάντα πίσω από τις πόρτες. Το σπίτι μου! Το σπίτι που μόχθησα για να το αποκτήσω και τώρα φοβάμαι να μείνω μέσα. Δεν πρόκειται να πουλήσω τα ρούχα μου και ό,τι μου έχει απομείνει. Θα το παλέψω μέχρι τέλους. Δεν είναι δίκαιο.»
Ο 34χρονος πλέον Εμπουε έπαιξε στην Αρσεναλ ως το 2011 και μετά πήγε στη Γαλατασαράι: «Έπαιζα στην Τουρκία και έβγαζα οκτώ εκατομμύρια. Τα επτά τα έστελνα πίσω στο σπίτι. Ό,τι και να μου έδινε, το υπέγραφα. Ήταν η γυναίκα μου. Γενικά ήμουν πολύ αφελής. Γυρνάω τον χρόνο πίσω και το λέω στον εαυτό μου αυτό. Ακόμη και τα προβλήματα που είχα με την FIFA τα είχα εξαιτίας των συμβούλων μου. Εξαιτίας των ατόμων που υποτίθεται πως ήταν εκεί για να με βοηθήσουν. Πλέον δεν μιλάω ούτε με τα παιδιά μου. Για ένα διάστημα με έπαιρναν από κανένα τηλέφωνο. Αλλά πλέον τίποτα. Με πονάει πάρα πολύ χωρίς αυτά στο πλάι μου».
Ο ίδιος βγάζει κραυγή απόγνωσης, ζητώντας δουλειά: «Δέχομαι δουλειά απ’ οπουδήποτε. Θα ήταν πολύ ωραίο να με βοηθούσε κάποιος παλιός μου σύλλογος. Είναι ευπρόσδεκτοι. Η Ενωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών με είχε βοηθήσει πολύ όταν είχα θέματα με τον ατζέντη μου. Θα ήμουν ευγνώμων αν μου έδιναν μια δουλειά. Θέλω να βοηθήσω όπως εκείνοι που βοήθησαν εμένα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Εάν μου έδιναν μια δουλειά με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην αρχή θα μου ήταν δύσκολο και ίσως ντροπιαστικό, βλέποντας κάποιους από αυτούς που έπαιζα μαζί ή απέναντι, αλλά στο τέλος θα το διαχειριζόμουν».
Πηγή: Gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.