Αποτέλεσμα εικόνας για βοριδης
Αυτό δηλώνει, σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης για την επίθεση που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρη, υποστηρίζοντας ότι «προφανώς επιτέθηκαν στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης γιατί δεν τους άρεσαν οι δηλώσεις και η στάση που έχει κρατήσει».
Σύμφωνα με τον Μάκη Βορίδη, «σε πάρα πολλούς δεν αρέσουν οι δηλώσεις του κ. Μπουτάρη», ωστόσο υπογραμμίζει, ότι «αυτοί, οι πάρα πολλοί, δεν του επιτέθηκαν και δεν είναι ακροδεξιοί, είναι ένθερμοι πατριώτες» και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ταυτίζει τη φιλοπατρία με την άκρα Δεξιά και εκμεταλλεύεται αξιοκατάκριτα περιστατικά για να βαρύνει τη διαίρεση».
Ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας θεωρεί «πολιτικά ασήμαντη» τη συζήτηση περί καθαρής εξόδου από τα μνημόνια» καθώς σημειώνει ότι «η λήξη του μνημονιακού προγράμματος δεν συνοδεύεται από τη δημοσιονομική αυτονομία που ευαγγελίζεται».
Αναφερόμενος στη μείωση των συντάξεων, ο κ. Βορίδης εκτιμά ότι «η κυβέρνηση μας έχει δέσει χειροπόδαρα στο συγκεκριμένο θέμα» και ερωτηθείς τι θα κάνει η ΝΔ ως κυβέρνηση δηλώνει: «θα κάνουμε, ότι μπορούμε για να προστατεύσουμε το εισόδημα όλων των πολιτών».
Κατά τα λοιπά, ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, θεωρεί «πιθανές τις εκλογές εντός του 2018» και μιλώντας για την πιθανότητα διπλών εκλογών τον Οκτώβριο του 2019 (αυτοδιοικητικές και εθνικές) αναφέρεται σε ζητήματα συνταγματικότητας που θα εγερθούν, όπως λέει, από τη μετακίνηση της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Στο θέμα της κατάτμησης της Β΄ Αθήνας υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί την πρόταση της ΝΔ για ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού γιατί, όπως λέει, «οι συσχετισμοί στους απόδημους Έλληνες δεν τους ευνοούν και δεν θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν» ενώ επαναλαμβάνει τη θέση ότι η απλή αναλογική στην αυτοδιοίκηση «θα την διαλύσει». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.