-Βράβευση εταιρείας -για πρώτη φορά- λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών από τη Θεσσαλονίκη για καινοτόμα ηλεκτρονική εφαρμογή!
-Οι οφειλές, φορολογικές και ασφαλιστικές, στα χέρια μας ανά πάσα στιγμή, από... οπουδήποτε με τη... myroussos (δείτε εδώ...http://www.stathisroussos.gr/index.php/el/  εφαρμογής)
"Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στις οφειλές τους για Φ.Π.Α., Φορολογία Εισοδήματος, Ε9/ΕΝΦΙΑ, Ρυθμίσεις οφειλών που έχουν κάνει στην Εφορία, καθώς και διάφορες άλλες υποχρεώσεις (Δημοτικός Φόρος, Παρακράτηση 3%, Ετήσιο Τέλος ΓΕΜΗ κ.ά. ανάλογα με την εκάστοτε επιχείρηση). Επίσης με τη συγκεκριμένη βραβευμένη εφαρμογή υπάρχει πρόσβαση στις οφειλές που έχουν αναλογικά και με τον ΕΦΚΑ και τις Ρυθμίσεις που έχουν στο ΙΚΑ, το ΦΜΥ και το ΑΠΔ που έχει να πληρώσει η κάθε επιχείρηση." είπε με αφορμή τη βράβευση του από IMPACT BITE AWARDS 2018 “BUSINESS I.T. EXCELLENCE” στην Αθήνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Στάθης Ι. Ρούσσος. Όπως δε τονίστηκε στην εκδήλωση "Η καινοτομία myroussos αποτελεί εφαλτήριο για την τεχνολογική ανάπτυξη και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των φορολογούμενων". 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω web και επίσης σε mobile έκδοση (mobile friendly), ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται και όποτε αυτοί επιθυμούν. Οι χρήστες έχουν μια πλήρη εικόνα των φορολογικών και ασφαλιστικών τους οφειλών, όπως επίσης και να έχουν πρόσβαση σε σημαντικά έγγραφα που αφορούν την εταιρεία τους και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ανά πάσα στιγμή, όπως για παράδειγμα Καταστατικό, Ισολογισμοί, Κατάσταση Αποτελεσμάτων, Προσάρτημα, Συγκριτικά Αποτελέσματα και Προσωποποιημένη Πληροφόρηση της εταιρείας (Εκπροσώπηση, Στοιχεία Μετόχων-Εταίρων, Κ.Α.Δ. κ.ά.). "Μέσα από τις κατηγορίες που υπάρχουν στην εφαρμογή myroussos, οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση στα έγγραφα κάθε οφειλής και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν online όπου και όποτε επιθυμούν αν τους ζητηθεί, είτε από ελεγκτικές αρχές είτε για δική τους χρήση. Έχοντας πρόσβαση σε όλα αυτά τα έγγραφα, μπορούμε να πούμε ότι «λύνονται» τα χέρια ενός επιχειρηματία ή ενός διαχειριστή μιας επιχείρησης" επισήμανε ο κ. Ρούσσος
Η βραβευμένη εταιρεία Σ.Ι. Ρούσσος & Συνεργάτες προχώρησε ένα βήμα ακόμη. Ο εκάστοτε πελάτης – χρήστης της εφαρμογής, ειδοποιείται μέσω email και sms πριν λήξει η κάθε οφειλή (είτε αυτή είναι Φορολογική είτε Ασφαλιστική είτε αφορά δόση ρύθμισης), ώστε να είναι ενήμερος την κατάλληλη στιγμή και να γνωρίζει πότε και πόσα πρέπει να πληρώσει! Έτσι, εκτός του ότι έχει και μια συνολική εικόνα των οφειλών του, λαμβάνει και σχετική ειδοποίηση π.χ. απόδοσης του Φ.Π.Α. για συγκεκριμένο μήνα ή πληρωμή του ΕΦΚΑ ή πληρωμή δόσης ποσού που είναι σε ρύθμιση κ.ά. Η εφαρμογή διαθέτει απόδειξη παραλαβής ή μη του sms και του email, ώστε ο διαχειριστής (admin) της εφαρμογής να γνωρίζει αν παραδόθηκε ή όχι το sms και το email.

Τα μέλη του ΔΣ της Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ δέχθηκαν "βροχή συγχαρητηρίων" γιατί όπως είπαν εκπρόσωποι οικονομικών και παραγωγικών φορέων "Εξαιτίας της χρησιμότητας της εφαρμογής για τους πελάτες της αλλά και της καινοτομίας αναφορικά με τον κλάδο δραστηριοποίησης, η εταιρεία συμβάλλει στην ανάπτυξη της χρήσης της τεχνολογίας με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, αλλά και γενικότερα στην αναβάθμιση του κλάδου..."

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.