Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες,  στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά,  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου,  για την τόνωση  και προβολή της αγοράς της πόλης, στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας 2018».
Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε ότι μια εβδομάδα εξελίσσεται στην πόλη μας ο  εορτασμός των «Ημερών Θάλασσας», με ποικίλες εκδηλώσεις, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά και με επίκεντρο τη θάλασσα και άλλους  άξονες, όπως η εκπαίδευση, η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός.
Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως η πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου να διοργανώσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την επίδειξη μόδας μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, είναι μια ωραία ενέργεια που συμβάλει στην τόνωση των  καταστημάτων της πόλης, τα οποία  - όπως είπε - είναι «ταλαιπωρημένα» από την κρίση, από τη φορολογία, από τα έργα που εξελίσσονται στην πόλη.  «Εύχομαι τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η αγορά μας πλήττεται περισσότερο στον Πειραιά από μια σειρά ζητημάτων», τόνισε ο κ. Μώραλης.

«Θέλουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες, να έρχεται  κόσμος στο κέντρο της πόλης, στην αγορά μας. Το παλεύουμε, προσπαθούμε.  Παρά τα λάθη και τις ελλείψεις μας, δουλεύουμε όλοι μαζί σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης, για να παράξουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα», σημείωσε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Μανεσιώτη  για την πρωτοβουλία αυτή. Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Μώραλης ευχαρίστησε την κυρία Νόνη Δούνια για την παρουσίαση της εκδήλωσης.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος  Μανεσιώτης, ανέφερε  ότι η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», με σκοπό – όπως είπε -  να φέρουμε τα καταστήματα της πόλης, αλλά και τους δημότες πιο κοντά.  Προέτρεψε τον κόσμο να κάνει τις αγορές του από τα καταστήματα του Πειραιά, τους ευχαρίστησε που στηρίζουν την αγορά της πόλης και σημείωσε ότι η πειραϊκή αγορά απασχολεί το λιγότερο 3.000 Πειραιώτες. Καταλήγοντας ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων,  ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου  κ. Νίκο Διαμαντή για την πολύ καλή συνεργασία.    
Στην εκδήλωση από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν : οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου  και  κ.κ. Γιάννης Μελάς,  Αλέξανδρος Αργουδέλης και Κυριάκος Σιγαλάκος. Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κ. Παναγιώτης Αβραμίδης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Αλιφραγκής. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Νίκος Διαμαντής.   

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.