Μια μητέρα στη Βρετανία, η Σάμι Γουντχάζουζ, ζητά να αλλάξει η βρετανική νομοθεσία μετά από απόφαση του τοπικού συμβουλίου του Ρόδεραμ να αναγνωρίσει στον Άρσιντ Χουσάιν, που έχει καταδικαστεί για σεξουαλικές επιθέσεις, το δικαίωμα επίσκεψης του παιδιού που γεννήθηκε από το έγκλημά του.
Οι Times έγραψαν ότι στον Χουσάιν, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 35 ετών το 2016 για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον νεαρών κοριτσιών, φέρεται να προτάθηκε από το τοπικό συμβούλιο να αποκτήσει δικαίωμα επίσκεψης του γιου του, στο πλαίσιο μιας νομικής διαδικασίας ανάθεσης γονικής μέριμνας.
Σύμφωνα με τους Times, το θέμα προέκυψε όταν το συμβούλιο αναζήτησε εναλλακτική φροντίδα για τον γιο της, με τη συμφωνία της μητέρας, καθώς η Γουντχάουζ δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις περίπλοκες ανάγκες του γιου της που αντιμετωπίζει προβλήματα.
Ο βιαστής ανήκε σε μια συμμορία από το Πακιστάν, πολλά μέλη της οποίας, μεταξύ αυτών οι αδελφοί του και ο θείος του, είχαν καταδικαστεί σε βαριές ποινές κάθειρξης, σε μια υπόθεση κακοποιήσεων ανηλίκων στο Ρόδεραμ, η οποία προκάλεσε αίσθηση στη Βρετανία.
Η Σάμι Γουντχάουζ αποκάλυψε χθες σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Twitter ότι είναι μητέρα του παιδιού, το οποίο συνέλαβε κατά τη διάρκεια του βιασμού της σε ηλικία 15 ετών. Υπήρξε μία από τις μάρτυρες κλειδιά της αστυνομικής έρευνας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.