«Έχει έρθει, μάλλον έχει παρέλθει προ πολλού, ο χρόνος για να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση με θέμα, την διέλευση και την  ασφάλεια των πεζών από υπόγεια διάβαση που διασχίζουν όλοι οι μαθητές καθημερινά και οι εκπαιδευτικοί στον  περιφερειακό δρόμο Σπάτων Αρτέμιδος.
 Εκεί, εκατοντάδες παιδιά και μεγάλοι διασχίζουν κάθε μέρα με κίνδυνο της ζωής τους αφού το σχολείο βρίσκεται πάνω σε απότομη στροφή χωρίς ιδιαίτερη ορατότητα. 

Σε αυτή την υπόγεια διάβαση,το μεγαλύτερο πρόβλημα  είναι,πως έχει να  περάσει σκούπα και να καθαριστεί μήνες, δημιουργεί εστία μόλυνσης λόγω ακαθαρσιών και φυσικά το λιγότερο θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί κάμερα ασφαλείας αφού μιλάμε για μικρά παιδιά,για να ελέγχεται η συγκεκριμένη διάβαση. Ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής και Δήμαρχος κ Δημήτρης Μάρκου δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρά τις οχλήσεις του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων .
Θα συνεχίσουμε να παρατηρούμε στενά το συγκεκριμένο θέμα λόγω της ευαισθησίας μας  που έχει να κάνει με παιδιά,και ελπίζουμε αυτή την φορά ο Δήμαρχος να μας διαψεύσει και να κάνει κάτι…
Εν Αναμονή....

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.