Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών

Τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό εξήρε ο πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών, Κώστας Κάμτσης κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία από τα Γιαννιτσά, μία ημέρα μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, σε μια άκρως συμβολική κίνηση. Στην ίδια πόλη είχε βρεθεί ακριβώς έναν χρόνο πριν, όταν ξεκινούσε η συζήτηση για το Σκοπιανό, για να αφουγκραστεί τους πολίτες σε μια περιοχή που έχει με ιδιαίτερη ευαισθησία για το ζήτημα.
«Με την παρουσία σας προασπίζουμε την ιστορία μας και τα εθνικά μας συμφέροντα. Ο τρόπος που χειριστήκατε το θέμα ως ΝΔ μας ικανοποιεί και σας ευχαριστούμε», του είπε ο κ. Κάμτσης, ζητώντας από τον κ. Μητσοτάκη να κάνει χρήση του βέτο για την ένταξη της γειτονικής χώρας στην ΕΕ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, εξέφρασε την ανησυχία του ότι το «Βόρεια» θα φύγει από το όνομα αν ο Ζόραν Ζάεφ συνεχίσει να λέει ότι είναι Μακεδόνας και εκτίμησε ότι από τη συμφωνία θα προκύψουν πολλά προβλήματα. «Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ακολουθήσαμε υπεύθυνη και σωστή στάση», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και θύμισε ότι η μόνη φορά που τον πήρε τηλέφωνο για το θέμα ο κ. Τσίπρας ήταν για να του προτείνει το όνομα Ίλιντεν και αν δεν υπήρχε η αντίδραση της ΝΔ, θα είχε δοθεί το όνομα αυτό που είναι η επιτομή του αλυτρωτισμού των γειτόνων.
Τη Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Φίλιππος» επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Τη Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Φίλιππος» επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε να στείλει στη Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Φίλιππος» τη φωτογραφία του παππού του, που ήταν Μακεδονομάχος και βρίσκεται στο γραφείο του, καθώς και επιστολές που έγραφε στη γιαγιά του με τις διηγήσεις του από τον αγώνα στο μέτωπο.
Τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό εξήρε ο πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών, Κώστας ΚάμτσηςΤη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο Σκοπιανό εξήρε ο πρόεδρος της Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών, Κώστας Κάμτσης
Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε να στείλει στη Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Φίλιππος» τη φωτογραφία του παππού του, που ήταν Μακεδονομάχος και βρίσκεται στο γραφείο τουΟ πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε να στείλει στη Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Φίλιππος» τη φωτογραφία του παππού του, που ήταν Μακεδονομάχος και βρίσκεται στο γραφείο του

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.