Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε αυτοψία σε έργα ασφαλτοστρώσεων, τα οποία πραγματοποιούνται στην περιοχή Γούβα του Βάβουλα στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα.
Ο κ. Μώραλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οδοποιίας κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, επισκέφθηκε οδούς που υλοποιούνται έργα και συγκεκριμένα την Κουντουριώτου, την Υψηλάντου και την Πύλης, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων.
Ασφαλτοστρώσεις υλοποιούνται και στις οδούς Πραξιτέλους, Αλκιβιάδου, Καραΐσκου, Ευριπίδου, Ανδρούτσου, Διστόμου, Παυσανίου,  Σκουζέ, Φιλελλήνων. Με το πέρας των εργασιών στους παραπάνω δρόμους,  ολοκληρώνεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων όσον αφορά την Β΄ Δημοτική Κοινότητα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά, έχει υλοποιήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων τα τελευταία 4,5 χρόνια,  στο οποίο ήδη έχουν ολοκληρωθεί ασφαλτοστρώσεις 151.026 τ.μ. σε 91 δρόμους και δρομολογούνται αντίστοιχες εργασίες 113.503 τ.μ. σε 79 δρόμους και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά την αυτοψία,  επεσήμανε σε δήλωσή του: 
«Ο Δήμος Πειραιά υλοποιεί τα τελευταία 4,5 χρόνια ένα μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και ανάπλασης πεζοδρομίων στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης μας. Οι ασφαλτοστρώσεις  ήταν απαραίτητες,  καθώς υπήρχαν μεγάλες φθορές και είχαν δεκαετίες να υλοποιηθούν εκεί ανάλογες παρεμβάσεις.
Επισκέφθηκα ορισμένες από τις οδούς που υλοποιούνται ασφαλτοστρώσεις στην Β΄ Δημοτική Κοινότητα, όπως είναι η Κουντουριώτου, η Υψηλάντου και η Πύλης, όπου διαπίστωσα την πρόοδο των εργασιών.
Στόχος μας μέσα από τις εκτεταμένες αυτές εργασίες,  είναι να  αναβαθμίσουμε  το οδικό δίκτυο της πόλης μας και να διασφαλίσουμε την εύρυθμη διέλευση των πολιτών και των οχημάτων.
Προσπαθούμε να παρεμβαίνουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της πόλης τα οποία χρήζουν ριζικής ανακατασκευής, είτε με ίδιους πόρους είτε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.
Για εμάς τα προβλήματα της γειτονιάς έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Θα συνεχίσουμε λοιπόν να δίνουμε έμφαση στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους σε κάθε γειτονιά της πόλης μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.