Σεμέδο γκολ
Ο Ρούμπεν Σεμέδο σημείωσε το γκολ των ερυθρόλευκων, απέκρουσε πέναλτι ο εξαιρετικός Τζολάκης, ενώ ικανοποίησαν οι Γιάννης Μασούρας και Ντουρμισάι.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε από το παιχνίδι τραυματίας. Ο χαφ του Ολυμπιακού υπέστη μια κάκωση στο δεξί γόνατο, ωστόσο στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» δεν υπάρχει ανησυχία. Ο 26χρονος μέσος γλίτωσε τα χειρότερα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.
Το γκολ του Ολυμπιακού

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία στην Αυστρία και επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τη Βικτόρια Πλζεν, για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι συνθέσεις Ολυμπιακού και Αμβούργου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64' Σιαμπάνης), Μασούρα, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής (79' Γκιλιέρμε), Ανδρούτσος (79' Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς (79' Σουντανί), Φορτούνης (67' λ.τρ. Βαλμπουενά), Σολδάνο (85' Κάιπερς), Ντουρμισάι (79' Γιώργος Μασούρας).

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Μίκελ, Γκάμεραχ, Φαν Ντρόγκελεν, Νάρεϊ, Ντούντζιακ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γουντ, Τζάτα, Λέιμπολντ, Τζουνγκ, Φέιν.
Μαρτίνς: «Θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε ποιοι θα μείνουν»

Ευχαριστημένος με τη διάθεση των παικτών του εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος προανήγγειλε αποχωρήσεις από την ομάδα

«Θα το γνωρίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Θα ήθελα να κρατήσω 22-23 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Θα μιλήσουμε πρώτα με τη διοίκηση και μετά θα το ανακοινώσουμε στους ποδοσφαιριστές, πρώτα αυτοί θα το μάθουν», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αναφορικά με την εικόνα του φιλικού είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Είχαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή και μετά το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Ο αντίπαλος έχει ποιότητα παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες. Το γήπεδο ήταν μικρό και το χόρτο ήταν λίγο πιο ψηλό από ό,τι θέλαμε για να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με ποιότητα και θέαμα, αλλά κρατάω το πάθος των παικτών μου. Τα έδωσαν όλα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και σε αυτό το στάδιο».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών είπε: «Μας βοήθησαν και τους βοηθήσαμε. Μεγαλώνουν μαζί μας και βοηθούν την ομάδα. Έχουν ταλέντο και είναι καλό που βρίσκονται εδώ. Σίγουρα θα είναι στο μέλλον του Ολυμπιακού, αλλά έχουν και παρόν μαζί μας».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.