Ρεαλιστικός, στοχευμένος στον Άνθρωπο και απόλυτα προσανατολισμένος στη διαρκή αναβάθμιση του συνόλου των τομέων ζωής της πόλης είναι ο Προϋπολογισμός 2020 του Δήμου Ιλίου, που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Σημείο - κλειδί αποτελεί ο μηδενικός δανεισμός του Δήμου, γεγονός που του επιτρέπει να επενδύσει σε μεγάλα έργα αναβάθμισης υποδομών και εξοικονόμησης ενέργειας.
Ταυτόχρονα, εγκρίθηκε και το Τεχνικό Πρόγραμμα για το νέο έτος, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη και συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Προϋπολογισμός 2020 είναι από τους πρώτους, σε πανελλαδικό επίπεδο, που κατατίθεται σε Δημοτικό Συμβούλιο ενώ εγκρίθηκε άμεσα και χωρίς καμία απολύτως παρατήρηση από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού, εξαιρετικά νωρίς και χωρίς παρατηρήσεις, για το 2020 αποτελεί ακόμα μια επιβεβαίωση της αξιοπιστίας του Δήμου, αποτέλεσμα χρηστής Διοίκησης, συνέπειας λόγων και έργων και σεβασμού στο δημόσιο χρήμα, απαρέγκλιτες αξίες με τις οποίες πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Επιβεβαιώνουν επίσης, τη σημαντική δουλειά των υπηρεσιών του Δήμου που με οργάνωση, μεθοδικότητα και συντονισμό, επιτελούν ένα δύσκολο, στις σημερινές οικονομικές συνθήκες, έργο. Θα ήθελα να τους συγχαρώ και να τους ευχαριστήσω θερμά για αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.