Στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Πεύκης, το οποίο ανακατασκευάζεται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας επισκέφθηκε την Τρίτη 29/10 ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενοι από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εξασφαλιστεί η επιτάχυνση του έργου και να υπάρξει συμπληρωματική χρηματοδότηση με στόχο την αναβάθμιση του φωτισμού του γηπέδου. Ο κ. Πατούλης ζήτησε να ξεμπλοκάρουν οι διαδικασίες και οι εργασίες να πραγματοποιηθούν το ταχύτερο, δυνατό προκειμένου εντός του Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συμβατικές εργασίες και να είναι έτοιμο προς χρήση. 
Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αφού χαρακτήρισε το στάδιο ως κόσμημα για την περιοχή, επισήμανε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο θα δώσει νέα πνοή και δυνατότητες άθλησης στην περιοχή.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά σήμερα να υποδεχθούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος είναι πολύ καλός γνώστης των προβλημάτων της πόλης μας. Ο κ. Πατούλης ζήτησε από τους υπευθύνους του έργου να ‘τρέξουν’ τις διαδικασίες για την άμεση παράδοση του Σταδίου και να γίνουν επί πλέον παρεμβάσεις σε συνεννόηση μαζί μας, ώστε να παραδοθεί προς χρήση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για τη σημερινή επίσκεψη και για το ενδιαφέρον του για το έργο. Θα συνεργαστούμε στενά με στόχο να ολοκληρώσουμε μικρά και μεγάλα έργα». 



Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.