Αποτέλεσμα εικόνας για Σερβικά ΜΜΕ: «Φήμες ότι ο Ραούλ Μπράβο έδωσε εντολή για την επίθεση στον Κοβάσεβιτς»
Σοκ προκαλεί το δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας Blic, μέσω του οποίου ισχυρίζεται πως ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για τον πυροβολισμό του Ντάρκο Κοβάσεβιτς δόθηκε από έναν πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ραούλ Μπράβο.
Σύμφωνα με αυτό, ο Μπράβο, ο οποίος βρίσκεται στις ισπανικές φυλακές ως ο εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων, ήταν πίσω από το «ΟΚ» για να δρομολογηθεί αυτή η ενέργεια.
Όπως αναφέρεται, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο βετεράνος Σέρβος επιθετικός να γνώριζε πολλά στοιχεία για τη συμμετοχή του Ισπανού πρώην αμυντικού σε κύκλωμα στημένων αγώνων. Το ρεπορτάζ επικαλείται ως μία από τις πηγές της ένα άλλο δημοσίευμα της επίσης σερβικής ιστοσελίδας telegraf.rs, ωστόσο τα όσα αναφέρονται δημιουργούν αίσθηση.
Όπως σημειώνεται, οι έρευνες των ελληνικών Αρχών για την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα, συνεχίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι, ο άντρας που είχε αναλάβει την επίθεση εναντίον του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, οδήγησε μέχρι την οδό Ελπίδος. Τον περίμενε μέχρι να επιστρέψει και όταν εκείνος γύρισε, βγήκε από το αυτοκίνητο, τον πλησίασε, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε κάτω για να προστατευθεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ασκληπιείο Βούλας. Ωστόσο, γλίτωσε τα χειρότερα.
«Έχουν περάσει πάνω από επτά ημέρες από τότε που πυροβόλησαν τον διάσημο Σέρβο ποδοσφαιριστή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μπροστά από το σπίτι του στη Γλυφάδα, στα νότια προάστια της Αθήνας. Επίσημη πληροφόρηση για την επίθεση δεν έχει ακόμη φτάσει από την Ελλάδα, με τα media να αναφέρουν ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και πως υπάρχουν εξελίξεις, χωρίς όμως να προκύπτουν λεπτομέρειες.
Οι τελευταίες αναφορές από τα ΜΜΕ της Ελλάδας λένε ότι η Αστυνομία βρήκε υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από το σπίτι και ότι "συνέλαβαν" τη στιγμή που ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Σερβικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πυροβολήθηκε από έναν άνδρα με καπέλο. Το βίντεο πήγε σε ειδικούς, ενώ αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, πολλές ιστορίες έχουν προκύψει σε ανεπίσημο επίπεδο, καθώς και φήμες σχετικά με το υπόβαθρο της επίθεσης στον Σέρβο.
Βάσει των όσων διαδίδονται στην Αθήνα και σύμφωνα με την Telegraph, ο Κοβάσεβιτς απειλήθηκε από τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ραούλ Μπράβο, έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στον Πειραιά μεταξύ 2007 και 2009, ο οποίος πρόσφατα είχε συλληφθεί»,αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στο σχετικό δημοσίευμα της Blic.
Και προστίθεται: «Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας από τους έντεκα συλληφθέντες σε μια μεγάλη επιχείρηση της Ισπανικής Αστυνομίας για χειραγωγημένους αγώνες, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, που περιλαμβάνει και τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερνάντες, τον πρώην μέσο της Λιντς, Σαμουέλ Σάιθ, αλλά και τον πρόεδρο της Ουέσκα, Αουγκουστίν Λάσος.
Ο Κοβάσεβιτς γνώριζε το υπόβαθρο της όλης ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν στην Ισπανία για εννέα χρόνια και αποκάλυψε αυτές τις "ζουμερές" πληροφορίες άθελά του σε κάποιον άνθρωπο, που μπορούσε να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Μπράβο και τους υπόλοιπους που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Ραούλ Μπράβο προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να πιστέψει, καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.