Δεκάδες πολίτες πάνω στο τοιχίο του Φλοίσβου στην άκρη της Μαρίνας
Οι δρόμοι γύρω από την Μαρίνα του Φλοίσβου ήταν γεμάτοι αυτοκίνητα που επέλεξαν την πρώτη ημέρα άρσης μέτρων για να βρεθούν στο παραλιακό μέτωπο του λεκανοπεδίου.

Η κίνηση των αυτοκινήτων στον δρόμο που περνά μπροστά από την είσοδο της Μαρίνας του Φλοίσβου και οδηγεί έξω από το σημείο όπου βρίσκεται αραγμένο το πλοίο Αβέρωφ, ήταν ασφυκτικά γεμάτοι και θύμιζαν καλοκαιρινή περίοδο στα Νότια Προάστια.

Είναι ενδεικτικό πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κανείς θέση πάρκινγκ σε μεγάλη απόσταση πέριξ της μαρίνας του Φλοίσβου στο σημείο αυτό του Παλαιού Φαλήρου.

Η κίνηση φυσικά δεν απαγορεύεται, ωστόσο ειδικοί και Αρχές τονίζουν πως θα πρέπει να τηρούνται ευλαβικά αποστάσεις ασφαλείας και μέτρα υγιεινής τόσο σε επαγγελματικούς, όσο όμως και σε δημόσιους χώρους.

Άλλωστε και κατά την περίοδο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, οι Αρχές είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν εστίες συνωστισμού, αφότου ο καιρός καλυτέρευσε και αρκετοί πολίτες επέλεξαν να βγουν για τη σωματική τους άσκηση εκεί. Αργότερα, οι έλεγχοι και η παρουσία της αστυνομίας εντάθηκε, προκειμένου να αποτραπούν παρόμοια φαινόμενα.

Παρέμβαση του Λιμενικού για τον συνωστισμό στον Φλοίσβο
Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ασφάλειας της Μαρίνας του Φλοίσβου, ο κόσμος που αποφάσισε να κάνει τη βόλτα του στην περιοχή ήταν ιδιαίτερα αυξημένος, με αποτέλεσμα να παρέμβει το Λιμενικό.

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση όμως σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου, από το σημείο του τοιχίου και του κυματοθραύστη στο τέλος της Μαρίνας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.