Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ανταποκρινόμενος στην έκκληση αιμοδοτών της Κοινότητας Μενεμένης αλλά και από άλλου, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν στις δύο δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας στις 31 Μαρτίου και 8 Απριλίου, διοργανώνει την Δευτέρα 11 Μαΐου από τις 9π.μ. έως 1 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10)

Οι οργανωμένες δράσεις για αιμοδοσία, με στόχο να διασφαλιστεί η επάρκεια της χώρας σε αίμα, θα συνεχιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τις εκκλήσεις του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) σε εθελοντές αιμοδότες, σε συλλόγους και ομάδες αιμοδοτών και στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των νοσοκομείων και εντός της τρέχουσας εβδομάδας οι δημότες, πολίτες, επισκέπτες, νέοι και παλαιοί αιμοδότες θα ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης .  

Για ακόμη μία φορά, καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μένουμε ασφαλείς, τηρούμε τις αποστάσεις, φοράμε μάσκα, πλένουμε τα χέρια μας και  βγαίνουμε για να δώσουμε αίμα. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.