Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τους επικεφαλής της Ομάδας ΔΙΑΣ
Οκτώ καινούργιες μοτοσικλέτες για την ενίσχυση της Ομάδας ΔΙΑΣ, δώρισαν στην Ελληνική Αστυνομία δύο εταιρείες μοτοσικλετών.


Τις μοτοσικλέτες παρέδωσαν το πρωί τα δίκυκλα στην Ελληνική Αστυνομία, κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μπροστά από τα γραφεία της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών. Οι οκτώ μοτοσικλέτες, μάρκας YAMAHA, είναι δωρεά των εταιρειών ΟΡΥΜΗΛ και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των δωρητών, Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επίτιμο πρόεδρο του Δ.Σ. και Πάρη Κυριακόπουλο, πρόεδρο του Δ.Σ. της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε για τη δωρεά τους, επισημαίνοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντική η χειρονομία σας, διότι οι μηχανές που παραδόθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία θα βοηθήσουν στην αποστολή της ΔΙΑΣ, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια του πολίτη».
Από την πλευρά του ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που στελεχώνουν την Ομάδα ΔΙΑΣ και τόνισε ότι κάνουν ένα έργο καταπληκτικό, είναι παντού παρόντες όταν χρειάζεται και με έναν ευγενικό τρόπο συμπαρίστανται στον πολίτη και συμβάλλουν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στις γειτονιές. «Είστε όλοι άξιοι επαίνων», κατέληξε.

Παρουσία του διοικητή της Ομάδας ΔΙΑΣ η δωρεά
Τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εκπροσώπους των εταιρειών εξέφρασε και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, οι Σωτήρης Χατζίκος, διευθύνων σύμβουλος της Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. και Γιάννης Σώκιαλης, διευθυντής κλάδου Yamaha και από πλευράς Αστυνομίας, ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουτσιβίτης, ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ αστυνομικός διευθυντής Ιωάννης Τριαντάφυλλος και ο διοικητής της Ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών αστυνόμος Β' Πέτρος Λαγουδάκος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.