Υποψήφιος με τον Γιάννη Μώραλη ο Γρήγορης Καψοκόλης
Πλήρως ικανοποιημένοι έμειναν οι έμποροι του Κυριακάτικου Παζαριού απο τις ταχύτατες διαδικασίες της Δημοτικής Αρχής Μώραλη για άνοιγμα της αγοράς αλλά και για την ευαισθησία που δείχνει η δημοτική Αρχή  προς τον συγκεκριμένο κλάδο.
Το θέμα αποτελούσε ένα δύσκολο «γρίφο» για τη δημοτική Αρχή, καθώς έπρεπε να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες ασφαλείας, χωρίς αντιδράσεις. Το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας του Παζαριού κλήθηκε να φέρει εις πέρας ο Αντιδήμαρχος Γρηγόρης Καψοκόλης σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Και η δουλειά έγινε σωστά!

Καινούργιες διαγραμμίσεις, πάγκοι στα 3μ. απόσταση και 2 μέτρα ελεύθερος διάδρομος. Προφανώς, με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν και οι 125 άδειες. Γι’ αυτό υπήρξε η ορθή σκέψη, να πάμε σε «μονά-ζυγά» ανά Κυριακή, με αποφάσεις και λίστες ονομάτων αναρτημένες στο site του Δήμου και έλεγχο της Δημοτικής Αστυνομίας. Το καλό αποτέλεσμα αναγνωρίστηκε και από το Σωματείο Μικροπωλητών, που σε ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τόσο τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, όσο και τον Αντιδήμαρχο Γρηγόρη Καψοκόλη, που έτρεξαν γρήγορα και υπεύθυνα όλες τις διαδικασίες.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.