Σε νέες συνεργασίες προχωρούν ο Τομέας Πολιτικής Υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας με τον Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Νέας Δημοκρατίας.
Πιο συγκεκριμένα, στελέχη από το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών  Πειραιώς & Νήσων, πραγματοποίησαν την 1η συνάντηση εργασίας με τον επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων κο, Γιώργο Κουμπαράκη.
Ο κος Κουμπαράκης ανέπτυξε τη σημερινή δράση του Τομέα και παρουσίασε τους στόχους που έχουν τεθεί ενώ απάντησε και στις  ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Ο ίδιος ανέφερε ότι  οι θεματικοί Τομείς του κόμματος δεν μπήκαν σε αδράνεια επειδή τώρα η Νέα Δημοκρατία είναι στην Κυβέρνηση. Αντίθετα έγινε ανασύσταση των Τομέων με επικεφαλής Τεχνοκράτες όπου ένας βασικός τους άξονας είναι η παραγωγή κοστολογημένων προτάσεων και η συνεργασία με το Υπουργείο. Σκοπός επίσης είναι και η προβολή αλλά και η παρακολούθηση του Κυβερνητικού έργου
Ήδη πραγματοποιήθηκε μια 1η τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Τομέα και τον Υπουργό Ανάπτυξης κος Άδωνη Γεωργιάδη, ενώ ο ίδιος δήλωσε «ανοιχτός» σε προτάσεις των στελεχών που άπτονται των ειδικεύσεών τους ενώ σύντομα θα τεθούν και οι άξονες εργασίες ενώ θα είναι και σαφείς οι στόχοι του Υπουργείου.
« Ανάγκη παραγωγικών προτάσεων έχει ανάγκη και η Περιφέρειά μας καθώς το αντικείμενο δεν είναι μόνο οι στρατηγικές επενδύσεις που είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο μιας χώρας, αλλά και οι προτάσεις για τις αδειοδοτήσεις, την αγορά, το εμπόριο, την έρευνα και την Τεχνολογία, τον Αναπτυξιακό νόμο. Η ατζέντα κάθε φορά θα μπαίνει από το Υπουργείο αλλά δε σας κρύβω ότι χαίρομαι που αυτά τα άξια στελέχη επιλέχθηκαν να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.
Γιατί δεν θα είναι μόνο δημιουργική αλλά κυρίως θα είναι ουσιαστική καθώς κοινός στόχος της ομάδας μας και των Τομέων είναι η παραγόμενη Πολιτική να έχει αντίκρισμα στο γείτονά μας και στην πόλη μας» ανέφερε η κα Ελένη Πέτρακα, Γενική Συντονίστρια του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ενότητας Πειραιώς & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας.
Και συνέχισε : «Η επαφή με την Κοινωνία είναι το στοίχημα. Να ακούμε τί γίνεται στην πόλη μας, τί προβλήματα υπάρχουν. Τότε μόνο παράγεται Πολιτική με ουσιαστικό έργο»
Την Παρασκευή ανανεώθηκε το ραντεβού για συνάντηση των μελών του Μητρώου με φορείς του Υπουργείου, με τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας, κο Χρίστο Δήμα, και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας & Τεχνολογίας,  κο Αθανάσιο Κυριαζή.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.