Στην τελική ευθεία είναι οι προετοιμασίες προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια όλα τα σχολεία του Δήμου Διονύσου, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία, Γυμνάσια και Λύκεια, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020.

Ήδη ολοκληρώθηκε η διανομή αντισηπτικών, ατομικών δοχείων νερού (παγουριών) καθώς και σελιδοδεικτών στο σύνολο των σχολείων, δημόσιων αλλά και ιδιωτικών. Σε ότι αφορά τις μάσκες των μαθητών, αναμένεται να παραδοθούν μέσα στις επόμενες ώρες από την ΚΕΔΕ

Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης και  καθαρισμού των σχολείων, ενώ έχει προγραμματιστεί και η απολύμανσή τους.

Με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών είναι σε διαρκή ετοιμότητα και στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της σχολικής κοινότητας, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Ο κος Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έχω δώσει από την πρώτη στιγμή  εντολή προκειμένου όλος ο μηχανισμός του Δήμου μας να είναι σε ετοιμότητα για το άνοιγμα των σχολείων. Δική μας υποχρέωση, εν μέσω πανδημίας, είναι να κάνουμε πιο εύκολη αλλά και ασφαλή τη ζωή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Εύχομαι καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας αλλά και να έχουμε όλοι υπομονή μέχρι να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση λόγω του Covid-19».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.