Αγαπητοί συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών» και να ανοίξω τη διαδικασία για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Το 2020 κλείνει για εμένα ένας κύκλος είκοσι περίπου ετών. Την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα αφιέρωσα μεγάλο μέρος του χρόνου και των δυνάμεών μου στο συλλογικό κίνημα του τόπου μας. Οι σύλλογοι και φορείς της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής πρωτοστάτησαν τα χρόνια εκείνα σε αγώνες και πρωτοβουλίες για την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Από το 2010 έως σήμερα αναμείχθηκα ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση α΄ βαθμού σε θέσεις υψηλής ευθύνης.

Έχω ήδη αποφασίσει ότι δεν θα διεκδικήσω εκ νέου τη θέση του Δημάρχου Δελφών το έτος 2023.

Η δημοτική παράταξη που με πολλούς καλούς φίλους και πιστούς συνεργάτες δημιουργήσαμε το 2014 και εμπλουτίσαμε το 2019, η «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών» είναι μια ομάδα ανθρώπων με πολιτικές αρχές και καθαρά αυτοδιοικητικό – ουσιαστικά ανεξάρτητο και τοπικά προσανατολισμένο στίγμα.

Κλείνοντας περίπου ένα έτος στη θέση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, εκτιμώ ότι στο εξής η παράταξή μας μπορεί να εκπροσωπηθεί αποτελεσματικότερα από ένα πρόσωπο (εκ των πολλών ικανών στελεχών που διαθέτουμε), το οποίο θα έχει ξεκάθαρη αντιπολιτευτική στρατηγική και στόχευση.

Τις προσεχείς ημέρες θα κινήσω τις προβλεπόμενες από το νόμο δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής της Ανανεωτικής Δύναμης.

Οφείλω σήμερα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συμπαραταχθήκαμε αυτά τα χρόνια στον αγώνα για το καλό του αγαπημένου μας τόπου και όλους εσάς τους δημότες του Δήμου Δελφών για την εμπιστοσύνη σας και την εκτίμησή σας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.