Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη 2022 και τα προαύλια των σχολείων θυμήθηκαν τις παλιές καλές μέρες, καθώς οι Αγιασμοί για την καλή αρχή της σχολικής χρονιάς έγιναν εφέτος κανονικά, όπως στην προ covid εποχή.

Τα παιδιά του Αλίμου πλημμύρισαν τις σχολικές αυλές με χαρούμενες φωνές και πλατιά χαμόγελα. Τα πρωτάκια του Δημοτικού λίγο αμήχανα, οι μεγάλοι της Γ’ Λυκείου με συζητήσεις για τις Πανελλήνιες που τους περιμένουν. Όλοι όμως μέσα στον απόηχο του καλοκαιριού δημιουργούσαν μια πολύχρωμη εικόνα ζωντάνιας, ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη μπροστά σ’ ένα δύσκολο χειμώνα!

Στα ανακαινισμένα, μετά από αδιάκοπες εργασίες στη διάρκεια του καλοκαιριού, σχολεία της πόλης έδωσαν το «παρών» ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης και πλήθος Δημοτικών συμβούλων. Τον Άλιμο τίμησε με την παρουσία της και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών Δήμητρα Νάνου.


Ο Ανδρέας Κονδύλης επισκέφθηκε το 6 Νηπιαγωγείο, 2ο & 7ο και 9ο Δημοτικό καθώς και τα εκπαιδευτήρια Δελασάλ και ευχήθηκε στους νεαρούς Αλιμιώτες «Καλή σχολική χρονιά», τονίζοντας ότι ο Δήμος θα κάνει το παν, για να υπάρχει θέρμανση στα σχολεία τον χειμώνα. Έδωσε ιδιαίτερες ευχές σε γονείς και παιδαγωγούς και τους δήλωσε ότι η Δημοτική αρχή παραμένει πιστός συμπαραστάτης τους στο οποιοδήποτε πρόβλημα.


Και, όπως κάθε χρόνο, τα πρωτάκια του Αλίμου πήραν από τον Δήμαρχο και την πρώτη τους σχολική τσάντα.


Καλή σχολική χρονιά στα παιδιά μας! 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.