Με ευχές για καλή σχολική χρονιά, υγεία και δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός σε Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ιλίου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος παραβρέθηκε στους Αγιασμούς στο 6ο και 16ο Δημοτικό σχολείο, στο 11ο Γυμνάσιο και στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου. Παράλληλα, αντιδήμαρχοι αλλά και μέλη της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν σε άλλες σχολικές μονάδες.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ζενέτος τόνισε ότι η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας καινούργιας προσπάθειας και μιας νέας πορείας προς τη γνώση και την εκπαίδευση, ενώ συνέστησε προσοχή και τήρηση των κανόνων για την προστασία της δημόσιας και ατομικής υγείας. Και πρόσθεσε: «Το σχολείο δεν αποτελεί μόνο κοιτίδα μάθησης, αλλά και έναν χώρο πολύπλευρης ανάπτυξης ικανοτήτων, δεξιοτήτων και προσωπικότητας του μαθητή. Είναι το καταφύγιο της ψυχής μας και η βάση της ασφάλειας κάθε παιδιού. Εύχομαι η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική και δημιουργική, και να σας διαβεβαιώσω ότι είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό σας».

Παρόντες στον Αγιασμό στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου ήταν επίσης, η διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Δήμητρα Μακρή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικού Τομέα και εντεταλμένος για θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Αλεξανδράτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ιλίου για θέματα Παιδείας Φώτης Μαρκόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.