Στην καταγγελία ότι δολοφονήθηκαν δύο αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή του Διονύσου προχώρησε ο Φιλοζωικός Σύλλογος της περιοχής.


Ταυτόχρονα ο Σύλλογος μαζί με τον Δήμο Διονύσου οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 5 Ιουλίου για το θέμα.

Αναλυτικά η καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου Διονύσου:

Στις 22/6/2015 και ώρα 19:30 η Πρόεδρος του ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, συνοδευόμενη από μέλη ξεκίνησε το οδοιπορικό, όπως κάθε μέρα, προκειμένου να περιδιαβεί όλα τα σημεία της περιοχής Διονύσου Αττικής για να προσφέρει τροφή και νερό στα αδέσποτα ζώα (προστατευόμενα βάσει νόμου,από το Δήμο και το Φιλοζωικό Σύλλογο Διονύσου).

Στο σημείο διασταύρωσης Λεωφόρου Διονύσου και Βωμού Διονύσου σε τέσσερα μικρά αγροτεμάχια όπου ευγενικά προσφέρθηκαν προσωρινά από τους κατοίκους, διαμένουν τρία έως τέσσερα αδέσποτα σκυλιά για να προστατευθούν από τα τροχαία ατυχήματα της παρακείμενης Λεωφόρου. Η Πρόεδρος καταφθάνοντας στο πρώτο αγροτεμάχιο βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, να είναι νεκρά μπρος στο συρματόπλεγμα και εντός της περίφραξης από πυροβολισμό εξ επαφής δύο υπέροχα και πολύ αγαπημένα σκυλιά για το Σύλλογο: Ο Σίσυφος (μαύρο) και ο Σάλτας (ξανθός). Τα συγκεκριμένα σκυλιά ήταν ήσυχα, και έπασχαν από αφωνία.

Στις 5/7/2015 από κοινού ο Δήμος & ο Σύλλογος οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διόνυσο.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.