Στη Δίωξη η τραγουδίστρια για το εν λόγω θέμα


Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε η Μελίνα Ασλανίδου μετά από κυκλοφορία μέσω του διαδικτύου φωτογραφίας που την δείχνει γυμνή από τη μέση και πάνω, σε σελίδα γνωστού μέσω κοινωνικούς δικτύωσης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τραγουδίστρια φέρεται να υποστηρίζει πως πρόκειται για "παραποιημένο υλικό που προσβάλλει την προσωπικότητά της".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η γνωστή ερμηνεύτρια έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες νομικές ενέργειες και κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, κ. Νίκου Αγαπηνού κατάθεση καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η καταγγελία – κατάθεση αναφέρει:

«Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα.

Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων» αναφέρει η καταγγελία της ερμηνεύτριας, η οποία ζητά την άμεση παρέμβαση της Δίωξης προκειμένου να εντοπισθούν οι δράστες.

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.