Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν την ώρα που ξεκινούσε η συζήτηση στη Βουλή στις οδούς Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Αμαλίας και Φιλελλήνων  όπου  αντιεξουσιαστές πέταξαν βόμβες μολότοφ σε κεντρικά ξενοδοχεία όπως η "Μεγάλη Βρεταννία" αλλά και εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι αντιεξουσιαστές παρείσφρησαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος κατά της επικύρωσης της συμφωνίας και ξαφνικά άρχισαν να επιτίθενται σε άνδρες των ΜΑΤ.
Στις φλόγες τυλίχθηκε βαν τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται μπροστά από τον Εθνικό Κήπο, μετά από βόμβα μολότοφ που πέταξε ομάδα αντιεξουσιαστών κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος.
Σε σαράντα προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος, έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα η Αστυνομία.
 
Παράλληλα, ομάδες αντιεξουσιαστών έκαψαν πριν από λίγη ώρα, ένα αυτοκίνητο στο Σύνταγμα, ενώ έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων και ΑΤΜ στο κέντρο της Αθήνας.
Μάλιστα, μπροστά από το "Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη" εκσφενδονίστηακαν πέτρες, μπουκάλια και μολότοφ, ενώ μία από τις βόμβες έπεσε μπροστά από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να πάρει φωτιά.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.