Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί το απόγευμα σημειολογική επίσκεψη στην ΟΝΝΕΔ, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του για την αντιπολιτευτική τακτική που θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα

Την ΟΝΝΕΔ αναμένεται να επισκεφθεί το απόγευμα ο Ευάγγελος Μειμαράκης όπου θα έχει συνάντηση με το Ε.Γ. των νεολαίων της ΝΔ.

Ο νεος πρόεδρος του κόμματος, με μια σημειολογική κίνηση επιλέγει να ξεκινήσει τις επαφές του από την ΟΝΝΕΔ. Εξάλλου ο ιδιος έχει διατελέσει πρόεδρος της οργάνωσης και μαλιστα με μεγάλη επιτυχία και εκλογικά αποτελέσματα σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη ( 1984-1987 ) για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με λίγα λόγια ο Ευάγγελος Μειμαράκης " επιστρέφει " εκει από όπου ξεκίνησε πριν 31 χρόνια μέχρι να φτάσει στη θέση του προέδρου της ΝΔ, αφού στο ενδιάμεσο την υπηρέτησε από όλες τις θέσεις ευθύνης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, με την σημερινή του επίσκεψη στην ΟΝΝΕΔ, οχι μόνο δείχνει πως ξεκινάει επίσημα η θητεία του, αλλα στέλνει και πολλαπλά μηνύματα αφού η ΔΑΠ καθε χρόνο σαρώνει στις φοιτητικές εκλογές.

Αυτό θέλει να δείξει και ο Ευάγγελος Μειμαράκης, δηλαδή πως ειναι αποφασισμένος να πετύχει.

Πάντως περα από την επίσκεψη του στα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ, στην Μεσογείων, αμέσως μετά ετοιμάζει μια έκπληξη στους νεολαίους ενω τα επόμενα 24ωρα έχει προγραμματίσει επαφές με πρωην και νυν βουλευτες που είχαν απομακρυνθεί από τη Συγγρού καθώς και με κομματικά στελέχη.

Μάλιστα το Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ αποφάσισε να ολοκληρωθούν οι περιφερειακές Συνδιασκέψεις και να πραγματοποιηθεί και η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, ανάλογα βεβαια με τις εξελίξεις.

Συνάντηση Βουλγαράκη-Μεϊμάρακη 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπως αποκάλυψαν τα parapolitika.gr είχε  σήμερα την πρώτη του συνάντηση με τον πρώην υπουργό Γιώργο Βουλγαράκη.

Οι δύο άνδρες που γνωρίζονται από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, καθώς ο Βουλγαράκης ήταν εκείνος που διαδέχτηκε τον Μειμαράκη στην ηγεσία της οργάνωσης, συζήτησαν επί παντός επιστητού και σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος έθεσε εαυτόν στην διάθεση του προέδρου. Είναι ουσιαστικά το πρώτο βήμα για την επαναδραστηριοποίηση του πρώην υπουργού στα κεντροδεξιά δρώμενα, μετά και τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις , που τον αθώωσαν πλήρως. 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.