Όταν ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινα τότε η γνωστή γυμνάστρια και bikini μοντέλο Jennifer Nicole Lee τρέχει κάτω από την βρύση να δροσιστεί

Έχει βοηθήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες να φτιάξουν ένα εκπληκτικό σώμα. Η Jennifer Nicole Lee εμφανίστηκε πρόσφατα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... Δηλαδή να φοράει το μικροσκοπικό της μπικίνι και να φωτογραφίζεται στην παραλία προκαλώντας εγκεφαλικά.

Η 39χρονη γκουρού της γυμναστικής επέστρεψε στα γνώριμά της μέρη, στη Φλόριντα, να κάνει μπάνιο και μια απίστευτη φωτογράφιση, παίρνοντας σέξι πόζες και «τρελαίνοντας» τον φωτογραφικό φακό. Η λάτρης της γυμναστικής και συγγραφέας, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι τεράστια γυαλιά ηλίου. Η διάσημη γυμνάστρια είχε στεφθεί και με τον τίτλο της Miss Bikini Αμερική το 1996.

Από τότε έχει γίνει ένα περιζήτητο πρόσωπο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού πόζαρε για το Muscle & Fitness και σε όλα τα μεγάλα Fitness περιοδικά. Τέλος για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το γνωστότερο κόλπο της καλλονής είναι να φωτογραφίζετε μα λυμένο bikini, κάτι που μας αρέσει γι αυτό και το κάνει συνέχεια..





Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.