Η Ζωή δεν μπήκε στη Βουλή και σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα  Τι δουλειά έχει στον ΣΚΑΪ;  Μπορεί να την δούμε στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη;  Μήπως αντί για μαύρα τα βάψει τελικά «πράσινα» και αναλάβει να βάλει στον ίσιο δρόμο τον Εσιέν;


48 ώρες μετά το φινάλε των εκλογών κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα κοσμεί με την παρουσία της τη νέα Βουλή. Η Ζωή, χάρη στην οποία το κανάλι της Βουλής έκανε μεγαλύτερα νούμερα και απ’ το «Μπρούσκο» αναζητεί πλέον τον επόμενο επαγγελματικό της σταθμό. Τι θα μπορούσε να κάνει; Κάτι έχουμε στο μυαλό μας…

1. Πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Η Ζωή αναλαμβάνει το «τριφύλλι» και σε ένα τέταρτο η ομάδα βρίσκεται με πρωτογενές πλεόνασμα. Στη σύσκεψη που συγκαλεί ανακοινώνει στον Λεωνίδα Βόκολο ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος γιατί είναι παράνομο, μη νόμιμο, επαχθές και επονείδιστο, ενώ του ζητάει να βάλει περουκίνι για να μην κάνει αντανάκλαση η καράφλα του και τυφλώνει τον Βέμερ όταν σεντράρει από δεξιά.

Ως πρόεδρος επίσης αναλαμβάνει να κόψει το πιόμα στον Εσιέν και να τον έχει από κοντά, όπως ο «Big Mac» τον Ρινκόν. Ανακοινώνει στον Γκανέζο ότι το πιο κοντινό σε αλκοόλ που θα δει τις επόμενες 30 μέρες θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, ενώ ξεφορτώνει σπίτι του δυο φορτηγά με τίλιο και φασκόμηλο για ώρα ανάγκης.

Με ένα νόμο και ένα άρθρο βγάζει από την ενδεκάδα τον Πράνιτς, ενώ τον Ατζαγκούν τον δίνει δανεικό στον Πίτερ Τζάκσον για να ντουμπλάρει τον Φρόντο στη σκηνή που πέφτει στη Μόρντορ.

2. Αρχισυντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Η Ζωή μπορεί να φέρει το δελτίο του ΣΚΑΪ στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Φανταστείτε μόνο, έναν απλό καθημερινό της διάλογο με την Κοσιώνη. Η Σία είναι στο στούντιο και η Ζωή στο κοντρόλ.

Σ.: Πού πάμε τώρα;

Ζ.: Στο Mega. Εσύ δεν βλέπεσαι…

Σ.: Σε ποιο βίντεο;

Ζ.: Τι είπατε; Τι είπατε;

Σ.: Σε ποιο βίντεο;

Ζ.: Πάλι δεν διαβάσατε την σκαλέτα κυρία Κοσιώνη;

Σ.: Πες γρήγορα βγαίνουμε σε 3’’. Δηλώσεις Τσίπρα παίζουμε; Είμαι κοντά;

Ζ.: Μανταρίνι…

Μετά το δελτίο θα ακολουθούν καθημερινές αθλοπαιδιές, όπως: Κυνηγητό με τον Μπάμπη, Πεντόβολα (στο κεφάλι του Άρη) και Αγαλματάκια ακούνητα (στο ρόλο των αγαλμάτων οι τσιμεντωμένοι Μπογδάνος και Νίκος Υποφάντης).

3. Εξορκιστής δαιμονισμένων μνημονιακών

Η Ζωή αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της απομάκρυνσης του πνεύματος της Μέρκελ από νεομνημονιακούς δαιμονισμένους όπως ο Τσίπρας. Τα βράδια με το ψυχοπαίδι της τον Αλέξη Μητρόπουλο μπουκάρει στα σπίτια στα οποία υπάρχουν μαρτυρίες ότι ακούγονται περίεργοι ήχοι (ομιλίες Σόιμπλε, κραυγές Άδωνι και status Θάνου Τζήμερου) και κρατώντας το Ευαγγέλιο στο χέρι (εφημερίδα “Χωνί”) αρχίζει να ραπίζει τους δαιμονισμένους και να τους ρωτάει: «Απετάξω τω Πρετεντέρη;».

Όταν ο ασθενής απαντήσει «απεταξάμην» η Ζωή, για να σιγουρευτεί ότι είδε το φως του Λαφαζάνη το αληθινό, του ζητάει να πει ανάποδα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Αν δεν τα καταφέρει τότε τον αναγκάζει να παρακολουθήσει 3 ώρες non stop εκπομπή της Βίκυς Φλέσσα. Με καλεσμένη την ίδια.

4. Δάφνη Μπόκοτα στη Eurovision

Η Ζωή αναλαμβάνει να περιγράψει τον τελικό μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο τελικός αρχίζει στις 4 το πρωί γιατί σύμφωνα με τη Ζωή αυτό προέβλεπε το καταστατικό της Eurovision. Την Ελλάδα εκπροσωπεί η Μαρία Φαραντούρη, η οποία ερμηνεύει το  τραγούδι «Δαχτυλοαφώ το σώμα της» σε στίχους του Τάσου Κουράκη και μουσική Άγγελου Χαριστέα. Η Ζωή μετά το 2άρι της Νορβηγίας καταγγέλλει τις λυκοσυμμαχίες των χωρών του Σκανδιναβικού μπλοκ και επιστρέφει το 8άρι στους Κύπριους ως επαχθές και επονείδιστο.

Την ώρα που ο Αλέξης Κωστάλας ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Ελλάδας, η Ζωή τον διακόπτει και του λέει ότι το «6» στην Γερμανία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό, προτείνοντας την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο ελληνικός αν θα δώσει το 6άρι στους τοκογλύφους δανειστές ή στους Ρώσους αδελφούς μας. Οι Τούρκοι καταθέτουν ένσταση, ενώ η Ζωή στέλνει μήνυμα στον Πάνο Καμμένο να σηκώσει ένα F16 και δίνει ραντεβού με τη Σερτάμπ στα βενζινάδικα. Τρία λεπτά πριν τις 8 το πρωί απελευθερώνει τον Καπουτζίδη για να της ξύσει την πλάτη και να καλημερίσει τον κόσμο.

5. Τηλεφωνήτρια σε γραμμή παραπόνων για τον Τηλεκύβο.

Έξαλλοι πολίτες τηλεφωνούν στη ζωή για να διαμαρτυρηθούν επειδή στον Τηλεκύβο βγήκαν τρεις τηλεθεατές και είπαν ότι η λέξη που ψάχνουμε (“Β_υ_ο”) με βοήθεια «είναι και ο Όλυμπος», είναι «Βαγγέλας», «Βαραββάς» ή «Βούδας». Η Ζωή αφού τους σπάει τα άλατα και τον τσαμπουκά με το ψαρωτικό «τι είπατε; Τι είπατε;» περνάει στην αντεπίθεση: «Μας κατηγορείτε ότι πλαστογραφούμε τις λέξεις και βγάζουμε μηδέν Τηλεκύβος; Μηδέν να είναι οι ώρες σας. Ζώα, τούβλα, αρκουδαίηδες. Να πεθάνουν οι προδότες της δημοκρατικής παράταξης του Τηλεκύβου».

Στη συνέχεια πριν προλάβουν να πάρουν ανάσα τους ρωτάει τι ψήφισαν στις εκλογές. Οι μισοί που απάντησαν «Σύριζα» μετά από δέκα λεπτά δέχτηκαν στο προφίλ τους στο facebook ένα βίντεο με τις εξαγγελίες Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη τις οποίες υλοποίησε (Ιός ήταν). Οι άλλοι μισοί πείστηκαν ότι η λέξη που έψαχναν (“Β_υ_ο”) ήταν «Βαραββάς».

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.