Εμφανίζεται σε σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η κοπέλα έχει τέλειο κορμί, από όποια πλευρά κι εάν τη δεις..


Ταχυπαλμίες προκαλεί στην παραλία η ηθοποιός Μένια Μαθιουδάκη, ή αλλιώς πιο γνωστή ως "Εύα" από τη γνωστή τηλεοπτική σειρά "Μπρούσκο", όταν εμφανίστηκε με το ροζ μπραζίλιαν μπικίνι της.
Η νεαρά, που ξεκίνησε ως μοντέλο αλλά πέρασε με ευκολία στην υποκριτική, δεν άφησε κανένα ανδρικό βλέμμα αδιάφορο, όχι μόνο γιατί την αναγνώρισαν αλλά μάλλον γιατί δεν μπορούσαν να φανταστούν το υπέροχο κορμί που διαθέτει, αφού δύσκολα στα σίριαλ που εμφανίζεται φοράει μαγιό.
Στις φωτογραφίες, ωστόσο, δεν βλέπουμε κάποιον τυχερό να της βάζει λάδι στην πλάτη, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να τη θαυμάσουμε, αφού η κοπέλα είναι "άγαλμα"..
Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να σημειώσουν ότι, έλκει την καταγωγή της από τη Χίο και την Κεφαλλονιά, αλλά ζει οικογενειακώς στην Αθήνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. 
Σπουδάζει Εμπορία και Διαφήμιση στα ΤΕΙ Αθηνών. Μεταξύ των μελλοντικών στόχων της, είναι να εργαστεί σε διαφημιστική εταιρεία αξιοποιώντας έτσι το πτυχίο της, που -όπως υποστηρίζει- σκοπεύει να πάρει στην ώρα της.
Η Μένια Μαθιουδάκη επίσης πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική σειρά "Ρουα Ματ" που σημειώνει επιτυχία, και με την δική της παρουσία.
Η επίσημη πρώτη της έγινε στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η Μένια ήταν ένα από τα σέξι κορίτσια που άνοιγαν τις βαλίτσες. Τέλος,  κατέκτησε τον τίτλο Σταρ Τουρισμός 2008 σε διαγωνισμό ομορφιάς.
και ένα extra tips!!!

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.