Μια δεύτερη θητεία φαίνεται να επιθυμεί ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, για να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του, σύμφωνα με Δημοσκόπηση της Rass για το thetoc, για την Περιφέρεια Αττικήςη οποία δείχνει και μεγάλη διαφορά στην πρόθεση ψήφου υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα προηγείται 9,4% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει το 32,8%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,4%. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 14,1%, το ΚΚΕ με 6,7%, το ΜεΡΑ25 με 3,8% και η Ελληνική Λύση με 3,1%.

Ερευνα Rass- Περιφέρεια Αττικής: Επανεκλογή Πατούλη για β΄ θητεία και μεγάλη υπεροχή της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα για τον Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς οι ψηφοφόροι της περιφέρειας φαίνεται να επιθυμούν μια δεύτερη θητεία του Γιώργου Πατούλη με ποσοστό μάλιστα 52,2%, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Να σημειωθεί ότι, ο Γιώργος Πατούλης έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αφού τον γνωρίζει το 80%, γεγονός που πιθανώς δεν συμβαίνει με τις άλλες περιφέρειες και τους άλλους περιφερειάρχες και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο αβαντάζ για τον Περιφερειάρχη Αττικής.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Επίσης, σε ποσοστό της τάξης του 50%, ο Γιώργος Πατούλης θεωρείται επιτυχημένος από τους ψηφοφόρους της περιφέρειας, γεγονός που εξηγεί την επιθυμία τους για μια 2η τετραετία.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Ένα δεύτερο πλεονέκτημα του Γιώργου Πατούλη είναι ότι έχει γνώση της Αυτοδιοίκησης, ενώ οι ψηφοφόροι του αναγνωρίζουν και την αποτελεσματικότητά του.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Στην ερώτηση πώς αξιολογείτε το έργο του Γιώργου Πατούλη, οι ψηφοφόροι της περιφέρειας απαντούν σε ποσοστό 55,1% ότι είναι όπως το περίμεναν, ενώ ένα 27,4% δηλώνει απογοητευμένο και ένα 13,4% δηλώνει ότι έχει εκπλαγεί ευχάριστα από το έργο του Περιφερειάρχη.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Όσον αφορά στην ερώτηση σε ποιους τομείς θα πρέπει να δώσει έμφαση η Περιφέρεια έως τη λήξη της θητείας της, οι ψηφοφόροι απαντούν “στην κυκλοφορία και τους οδικούς άξονες”, ενώ ακολουθούν τα έργα για το πράσινο και την ποιότητα της ατμόσφαιρας και τα τεχνικά έργα.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Αξίζει να τονιστεί ότι, στην ερώτηση με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,  σε συντριπτικό ποσοστό απαντούν ότι θα ψηφίσουν εκείνον τον υποψήφιο που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα (71,5%) και μόλις το 11,6% απαντά ότι θα ψηφίσει τον υποψήφιο που θα στηρίξει το κόμμα που ψηφίζουν.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Τέλος στην ερώτηση αν θα ψηφίσουν ξανά τον Γιώργο Πατούλη, το 48,7% λέει όχι και μάλλον όχι, ενώ το 45,3% λέει ναι και μάλλον ναι.

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.