Νέο άλμπουμ πρόκειται να ηχογραφήσουν οι Rolling Stones την επόμενη χρονιά, όπως ανακοίνωσε ο 71 ετών κιθαρίστας τους, Κιθ Ρίτσαρντς.


Πρόκειται για το 25ο άλμπουμ του συγκροτήματος και το πρώτο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Σε συνέντευξή του που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης σε ραδιοφωνικό σταθμό για την προώθηση του ακυκλοφόρητου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο "Crosseyed Heart", ο Ρίτσαρντς είπε ότι μαζί με τα άλλα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, τους Μικ Τζάγκερ, Τσαρλι Γουότς και Ρόνι Γουντ, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο στούντιο.

«Βρισκόμουν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα και βρεθήκαμε με τα αγόρια...ναι... έχουμε σίγουρα στα σχέδιά μας νέα ηχογράφηση», είπε ο Ρίτσαρντς στον ραδιοφωνικό σταθμό iHeartRadio.

Η ηχογράφηση του νέου άλμπουμ θα ακολουθήσει την προγραμματισμένη περιοδεία του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική, στις αρχές του ερχόμενου χρόνου.

Ο Ρίτσαρντς, ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική μαζί με το συγκρότημα μέχρι τα μέσα Ιουλίου, θα κυκλοφορήσει το πρώτο σόλο άλμπουμ του εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, αύριο Παρασκευή.

Πρόκειται για έναν συνδυασμό κομματιών ροκ, ρέγκε και κάουντρι, στο οποίο ο ίδιος θα παίζει ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, μπάσο και πιάνο και θα τραγουδάει. Τα περισσότερα τραγούδια του άλμπουμ τα έγραψε σε συνεργασία με τον ντράμερ και συμπαραγωγό Στιβ Τζόρνταν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.