Το δικό του επιμύθιο με αφορμή την επέτειο του "ΟΧΙ" έδωσε ο δήμαρχος Στυλίδας σε μαθητές σχολείου της περιοχής. Τα παραπάνω λόγια ήταν ακριβώς το "συμπυκνωμένο σύνθημα" της αντίστασης των νέων γενιών, όπως το αποκάλεσε


Σε σχολείο του δήμου του βρέθηκε ο Δήμαρχος Στυλίδας, δίνοντας το παρόν σε εορταστική εκδήλωση των μαθητών για την 28η Οκτωβρίου. Όπως είναι φυσικό ο Απόστολος Γκλέτσος πήρε το λόγο και απευθύνθηκε κατά κύριο λόγο στα παιδιά και τους μαθητές που τον παρακολουθούσαν.

"Οι λαοί δεν φταίνε ποτέ σε τίποτα. Ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα φέρνει τους λαούς στην κατάσταση που βλέπουμε" ανέφερε και μίλησε για την εφιαλτική κατάσταση με τις προσφυγικές ροές και τα παιδιά που πνίγονται σχεδόν καθημερινά στο Αιγαίο.

"Να διαβάζετε την ιστορία, καλά, να τη μελετάτε. Να τη συζητάτε με τους καθηγητές σας. Γιατί η ιστορία έχει ένα κακό, δεν έχει φαντασία, επαναλαμβάνεται. Αυτό πρέπει να το σπάσετε, εσείς οι καινούριες γενιές. Να σταματήσει να επαναλαμβάνεται η ιστορία. Ενωθείτε, κάντε την αντίστασή σας" είπε και κατέληξε με μοναδικό, η αλήθεια είναι, τρόπο.

"Εγώ θα σας δώσω το σύνθημα συμπυκνωμένο: Οι δανειστές, οι τοκογλύφοι και τα μνημόνιο να πάνε να γα@@@ουν" αναφέρει με τους μαθητές να τον αποθεώνουν.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.