ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ... 


Σε δύο με τρεις εβδομάδες από σήμερα προτείνει η πλευρά Μεϊμαράκη να πραγματοποιηθεί η σημερινή αναβληθείσα διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στην κεντροδεξιά παράταξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατοπέδου του σημερινού προέδρου της ΝΔ, ο οποίος δεν αναμένεται στη Λεωφόρο Συγγρού στις επόμενες ώρες, το κόμμα έχει Όργανα και Καταστατικό. Στο πλαίσιο αυτό, οι συνεργάτες του λένε "όχι" σε συνέδριο τώρα και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο σύγκλισης της κοινοβουλευτικής ομάδας, σύντομα.
Ευθύνες αποδίδει η πλευρά Μεϊμαράκη στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και ζητά όχι μόνο την παραίτηση του Ανδρέα Παπαμιμίκου, αλλά και των άλλων 12 μελών της ΚΕΦΕ. "Ο καθένας που έχει παίξει ρόλο, να πάρει τις ευθύνες του", λένε. "Η καλύτερη λύση είναι το καταστατικό, ακόμα και αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν πιστεύει στη συγκεκριμένη διαδικασία", συμπλήρωναν.
Σε περίπτωση που υπάρξει παραίτηση του κ. Παπαμιμίκου, τότε αυτός αναπληρώνεται από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Γιάννη Πλακιωτάκη), ενώ για αναπλήρωση των υπολοίπων, υπάρχει πρόβλεψη από το καταστατικό, ανάλογα με τη θέση που είχε ο καθένας.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.