Χθες μπορεί να δήλωνε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σήμερα στο Δ.Σ. αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα για να... πολεμήσει την εγκληματική οργάνωση!


Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να εξέφρασε χθες, εν θερμώ μετά τα γεγονότα της Λεωφόρου, την πρόθεση να
 παραιτηθεί, ωστόσο μετά από όσα συζητήθηκαν σήμερα στη σχεδόν 3ωρη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ξεκαθαρίστηκε πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού παραμένει ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας. 

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό ο κ. Αλαφούζος να αποχωρήσει από τη θέση του στο Δ.Σ. και να μην έχει ενεργό ρόλο προέδρου (προκειμένου να αποφύγει και τις όποιες κυρώσεις επιφέρουν οι ενέργειές του από τη θέση του προέδρου), ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσει την ομάδα στην τύχη της, καθώς θα παραμείνει επικεφαλής της όπως ήταν μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του 3ωρου Δ.Σ., ο Γιάννης Αλαφούζος δεν υπήρχε περίπτωση να εγκαταλείψει τον Παναθηναϊκό τη στιγμή που έχει αναλάβει προσωπικά να μηδενίσει όλα τα χρέη της ΠΑΕ, ειδικά σε μια περίοδο κατά την οποία η ομάδα έχει πολλές υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται στη μέση της σεζόν. Πολύ περισσότερο όταν βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης", η οποία είναι μια από τις βασικές επιδιώξεις του τριφυλλιού και του ίδιου του προέδρου του στην προσπάθεια για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.