Την ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος ανάμεσα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Επιμελητήριο Κυκλάδων συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν χθες, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ιωάννη Ρούσσο.

Η συνάντηση των δύο Προέδρων έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κατά τη διάρκειά της έγινε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως είναι οι λιμενικές υπηρεσίες, ο τουρισμός, τα Logistics, η ναυπηγοεπισκευή, οι παραγωγικές μονάδες, η ενίσχυση της απασχόλησης τεχνιτών και η τεχνική εκπαίδευση. Οι κ.κ. Παπαμανώλης – Ντόζας και Ρούσσος συμφώνησαν να γίνει ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων αλλά και ο καθορισμός συνεργειών προς όφελος των βιοτεχνικών επιχειρήσεων και της αγοράς. 

Μετά το πέρας της συναντήσεως, ο Πρόεδρος του ΒΕΠ έκανα έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ο Πειραιάς και η Ερμούπολη είναι δύο ιστορικά λιμάνια της Ελλάδας με κοινή πορεία και ιστορία στην πορεία ανάπτυξης της χώρας και ενίσχυσης της Εμπορικής Ναυτιλίας. Με αυτό το δεδομένο συμφωνήσαμε με τον κ. Ρούσσο να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων μας. Σε μια εποχή οικονομικών προκλήσεων πρέπει να βρούμε μέσα από συνέργειες νέους τρόπους ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και συνεργασιών που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων αλλά και των επιχειρήσεων – μελών μας». 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.