Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Κανάρη και όλων των γύρω δρόμων είναι σήμερα σε πλήρη εξέλιξη.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά εκτεταμένο και σημαντικό έργο, που ο Δήμος Αλίμου σχεδίαζε και διεκδικούσε για πολλά χρόνια, ώστε να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα με τις πλημμύρες δρόμων και ιδιοκτησιών από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Η εκτέλεση του έργου είναι πλέον πραγματικότητα, χάρη στη χρηματοδότηση και την επίβλεψη από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ (κόστος 7.000.000 € προ εκπτώσεων).

Όπως κάθε έργο τόσο μεγάλης κλίμακας, αναμένεται να ταλαιπωρήσει για ικανό χρονικό διάστημα τους κατοίκους των περιοχών, όπου κάθε φορά γίνονται εργασίες (κατασκευάζονται οι υπόγειοι αγωγοί και τα φρεάτια, οδηγώντας τα νερά της βροχής στη θάλασσα).

Για αυτό η Δημοτική αρχή παρακαλεί θερμά για την κατανόηση των πολιτών και ζητεί συγγνώμη για την αναστάτωση που αναπόφευκτα προκαλείται στην καθημερινότητά τους.

Προκειμένου να διευκολυνθούν όσο γίνεται οι πολίτες και να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία τους, ο Δήμος θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόοδο των εργασιών και για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμόζονται.

Ανακοινώνεται στο κοινό ότι :

  • Αύριο ΠΑΡΑΔΊΔΕΤΑΙ ΞΑΝΆ ΣΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟ ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΘΕΜΙΣΤOΚΛΈΟΥΣ από την Υψηλάντου έως την Κανάρη.

  • Το ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΚΑΝΆΡΗ από Θουκυδίδου έως Φιλελλήνων παραμένει κλειστό, λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων.

  • Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν εργασίες και σε ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΚΑΝΆΡΗ (από Αριστοτέλους έως Θουκυδίδου), καθώς και σε ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΟΔΟΎ ΘΟΥΚΥΔΊΔΟΥ (από Κανάρη έως Μεγίστης). Οι εργασίες αυτές θα διαρκέσουν 2 περίπου μήνες, στη διάρκεια των οποίων οι δρόμοι θα είναι κλειστοί και η κυκλοφορία θα διεξάγεται σύμφωνα με το σχεδιάγραμμα της φωτογραφίας. Με γαλάζιο χρώμα φαίνεται η περιοχή που είναι ήδη κλειστή και οι εργασίες προχωρούν, ενώ με κόκκινο χρώμα η περιοχή που σύντομα θα κλείσει για εργασίες.

Η Δημοτική αρχή ευχαριστεί και πάλι όλους τους κατοίκους για την υπομονή και τη συνεργασία τους, προκειμένου να εκτελεστεί αυτό το μεγάλο και σημαντικό έργο πολιτικής προστασίας, και συνεχίζει να εργάζεται ασταμάτητα για μία πόλη σύγχρονη, ασφαλή, με πλήρεις υποδομές και λειτουργικότητα.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.