Ο Δήμος Ιλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας διοργανώνει Webinar σε συνεργασία με τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00, με θέμα: «Συμβουλές διαχείρισης και καθημερινότητας, για Φροντιστές Ανθρώπων με Άνοια» και εισηγητή τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος», Ψυχολόγο – Δρ. Γεροντολογίας Κωστή Προύσκα PhD.

Η άνοια αποτελεί ένα μείζον ιατρικοκοινωνικό πρόβλημα παγκοσμίως, που επηρεάζει όχι μόνο τον πάσχοντα, αλλά ολόκληρο το οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο μετατρέπεται σε περιθάλποντα – φροντιστή. Η γνώση για τη διαχείριση της νόσου καθορίζει την ποιότητα ζωής του ασθενούς και των ατόμων που τον περιθάλπουν. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Webinar απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν, ελεύθερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, με σειρά προτεραιότητας, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3mDRkix 

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση θα αποσταλεί με email στους συμμετέχοντες μία ημέρα πριν το σεμινάριο.


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.