Συγκινητική ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Διονύσου, για τη συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας, μετά από την πρωτοφανή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την ευρύτερη περιοχή εξαιτίας του «Ιανού».

Στο πλαίσιο αυτό, για τρεις μέρες και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έως και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020, από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. οι δημότες είοχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στα Πολιτιστικά Κέντρα Αγίου Στεφάνου και Διονύσου, όπως εμφιαλωμένα νερά, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφέ, πελτέ, ζάχαρη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, πετσέτες, σεντόνια κλπ.

Η δράση με τη βοήθεια πολιτών, συλλόγων, εταιριών αλλά και την πολύτιμη συνδρομή των υπαλλήλων και αιρετών των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου και Κρυονερίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και τα είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν στην Καρδίτσα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ευχαριστεί δημόσια όλους όσους στήριξαν τη δράση, όπως πολίτες, εταιρίες, φορείς, αιρετούς και εθελοντές.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.