Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε μία ακόμη διανομή σε συνολικά 123 οικογένειες ( 229 άτομα ) στα  εξής προϊόντα : βόειο κρέας (1kg) και χοιρινό κρέας (1kg). 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών, οι οποίοι στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ως Δήμος συμμετέχουμε στην Κοινωνική Σύμπραξη Αμάλθεια και αξιοποιούμε τη χρηματοδότηση του  ΤΕΒΑ, ώστε να στηρίξουμε μια ομάδα ευάλωτων συμπολιτών μας, που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο εντείνουμε την προσπάθεια μας και αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να συμπαρασταθούμε σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».


Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.